Kurumlara Özel Profesyonel Veri Hizmetleri

Teknotel Kurumlara Özel Profesyonel Veri Hizmetleri

Veri akışının hızlı ve güvenilir olarak sağlanabilmesi için veri hizmetlerine ihtiyaç vardır.  Veri hizmetleri kurum ve kuruluşların verilerinin hızlı ve güvenilir şekilde kaydedilip erişilmesinin yanında verilerin yönetilmesi, veri akışının kesintisiz çalışması gibi süreçleri de kapsar.

Profesyonel Veri Merkezi Hizmetleri Neler Sunuyor

Veri merkezi hizmetleri fiziksel donanım, yazılım, çevre ve güvenlik donanımı, güç ve internet bağlantısı gibi ihtiyaçlara yönelik çeşitli hizmetleri kapsamaktadır. Veri hizmetlerinin en önemli işlevi acil ve beklenmedik durumlarda bile çalışmayı sürdürmeleridir. Temel veri merkezi hizmetleri dediğimizde,  veri merkezi fiziksel yapısı, veri merkezi işlemleri, veri depolama, sunucu barındırma, iş sürekliliği ve felaket kurtarma gibi temel hizmetlerden bahsetmiş oluyoruz.

Kurumlara Özel Veri Merkezi Hizmetleri

İşletmeler için gerekli olan veri hizmetlerinin başında donanım, kurulum ve bakım geliyor. Veri hizmetleri işletmenin kesintisiz ve yedekli güç sahibi olmasını sağlıyor. Kontrollü internet erişimi, e-posta hizmetleri, veri yedekleme ve arşivleme, güvenlik duvarı sağlama, iş sürekliliğinin sağlanması, acil durum planlaması, 7/24 etkili teknik destek gibi hizmetler veri merkezi hizmetlerinin sunduğu en önemli hizmetlerdir.

Bir işletme veri merkezi hizmetlerinden yararlanmak istediğinde etkili veri hizmetlerine ulaşmak için bazı soruları sormalıdır. Veri merkezinin enerji kapasitesinin nasıl olduğu, network ağ kapasitesinin ne kadar olduğu,  yedekli internet erişiminin olup olmadığı, iklimlendirmenin nasıl sağlandığı, fiziksel güvenlik tedbirlerinin nasıl olduğu gibi sorular etkili veri merkezi hizmetleri almak için sorulması gereken sorulardır.

 

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Kurumlara Özel Profesyonel Veri Hizmetleri ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz