Profesyonel Veri Merkezi Çözümleri

Teknotel Profesyonel Veri Merkezi Çözümleri

Günümüzün dijital çağ koşullarında şirketlerin ayakta kalması ve başarılı olması verilerinin modern veri merkezlerinde depolanması, muhafaza edilmesi, işlenmesi ve korunması ile mümkün olmaktadır. Veri merkezi çözümleri dijital çağın global dinamiklerine uygun olarak geliştirilen kurumlara özel veri merkezi hizmetlerini kapsar.

Veri Merkezi Çözümlerinin Sağladıkları

Veri merkezi çözümleri ERP çözümlerini, iş uygulamalarını, evrak yönetim sistemlerini, iş zekâsı sistemlerini, kaynak-yoğun bilgi işlem uygulamalarını; portalları, internet sitelerini, e-posta hizmetleri, veri tabanlarını muhafaza etmeyi, verimli hale getirmeyi ve korumayı sağlar.

Global Kalite Standartlarında Veri Merkezi Çözümleri

Teknotel veri merkezi çözümleri sistem güvenliği ve sürekliliğini 2N+1 yedekli, dünya çapında kabul gören Tier 3+ alt yapısı ile sağlamaktadır. Firmaların sistem yapılarını, çalışma dinamiklerine özel olarak geliştirdiğimiz veri merkezi çözümlerimiz sunucu barındırma, sunucu kiralama, sunucu yedekleme, güvenlik çözümleri, lisans kiralama, felaket kurtarma gibi firmanızın ihtiyacı olan tüm veri merkezi çözümlerini kapsamaktadır.

Tier 3 standartlarına sahip Telehouse İstanbul servislerimiz  Asya, Avrupa ve Amerika kıtalarını birleştiren Global Data Center Network’ü üzerinde, Carrier Neutral altyapısı ile veri merkezi çözümleri sunmaktadır. Kesintisiz ve yüksek kapasitede erişim, yüksek performans iş uygulamaları çalıştırma garantisi, maliyet farkı olmadan verileri güvence altına alma avantajı, saldırılara karşı yüksek güvenlik özellikleri ile veri merkezi çözümlerimiz kampanya seçenekleri ile sunulmaktadır.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Profesyonel Veri Merkezi Çözümleri ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz