Profesyonel Veri Merkezi Güvenliği

Teknotel Colocation Sağlayıcısı Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Veri merkezlerinin güvenliğinin sağlanması global rekabet ortamında kurumsal bilgi teknolojilerini profesyonel olarak kullanmak adına oldukça önemlidir.  Veri merkezi güvenliği için alınması gereken tedbirler veri merkezi bilgi güvenliği standartlarına uygun olmalıdır. Teknotel olarak sunduğumuz Sunucu Barındırma servisleri en üst düzeyde veri merkezi güvenliği standartlarıyla sağlanmaktadır. Telehouse İstanbul’un enerji, iklimlendirme, yangın/su baskını koruma ve elektronik/fiziki güvenlik altyapıları işletmelere Tier 3 seviyesinde Data Center güvencesi sunmaktadır.

Bilginin bütünlüğü, gizliliği ve erişilebilirliği; hem teknik ve idari tedbirler hem de kesintisiz güvenlik kontrolüyle sağlanmaktadır.  Bilginin merkezi olarak saklanmasını ve işlenmesini sağlayan yazılım ve donanımların her türlü güvenlik olayına karşı korunmasını sağlayan fiziksel alt yapı ve servis hizmetleri işletmelerin verimliliklerini arttıran ve maliyeti düşüren hayati önemdeki hizmetlerdir.

Veri Merkezi Güvenliği Nasıl Sağlanır

Veri merkezi güvenlik çözümlerimiz saldırı tespit sistemi, saldırı önleme sistemi, zararlı trafiği temizleme, iş uygulamalarını güvence altına alma gibi hizmetleri bir arada sunar. IDS (Intrusion Detection System) internet üzerinden sunuculara gelen trafiği izleyip tehdit oluşturacak saldırıları tespit ederek sunuculara erişmesini engeller.

Veri Merkezi Güvenliğinde DDoS Saldırı Önleme

DDoS Saldırı Önleme Sistemi, internet üzerinden network sistemine yönelen olası DdoS tehditlerini etkisiz hale getirir. İnternet sistemini sürekli izleyen DdoS saldırı önleme sistemi ile olası saldırılar network ağına ulaşmadan önlenir. İş uygulamalarının güvenle ve kesintisiz çalışması için veri merkezi güvenliği profesyonel olarak sağlanmalıdır. Teknotel veri merkezi güvenlik çözümleri, işinizin sürekliliğinin risk altına girmesini önleyecek profesyonel standartlarda güvenlik çözümleri sunar.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Profesyonel Veri Merkezi Güvenliği ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz