Nedir Bu Kurumsal İnternet

Teknotel Nedir Bu Kurumsal İnternet

Kurumsal internet, firmanız adına kayıt altına alınmış sabit IPV4 ve IPV6 adreslerinize sahip olmanızı sağlıyor. Bireysel kullanıcılar yerine kurumsal müşterilerin ön planda tutulduğu hizmetler genelinde buna uygun bir şekilde tasarlanan bir havuz söz konusudur. Nitekim yararlanabileceğiniz servisler bu havuz üzerinden sağlanıyor.

Yalnızca Kurumlara Özel İnternet: Kurumsal İnternet

Kurumsal internet nedir sorusunun cevabı ise faydalanabileceğiniz servisler içerisinde gizlidir. Örneğin kurumsal internet kurulumu sonrasında yararlanabileceğiniz Metro Ethernet, xDSL ve G.SHDSL gibi servisler sizleri bekliyor. Şirketiniz adına tahsis edilen fiber optik kablolar üzerinden internete erişmenizi sağlayan Metro Ethernet, bu sayede akıcı bir deneyim oluşturuyor.

Kurumsal İnternetin Özellikleri Nedir

Kurumsal İnternet ile ölçeklenebilir ve yedeklenebilir hizmetler neticesinde erişim güvenliği sağlanıyor. Kurum olarak en uygun kurumsal internet hizmetinden anında faydalanabileceğiniz gibi yedekleme olanağı neticesinde güvenlik önlemi alabilirsiniz. Veri akışını ve depolanan verilerin güvenliğini yüksek oranda sağlayan yedekleme hizmeti, olası bir durumda devreye giriyor. Özellikle kayıp yaşamanızı önleyen hizmet, kaybolan verilerin tekrardan yüklenmesini mümkün hale getiriyor.

Kuruma özel olarak tahsis edilen özel iletişim sorumlusu neticesinde pek çok problem anında çözüme kavuşturuluyor. Herhangi bir şekilde yaşanabilecek olan teknik arıza durumunda devreye giren özel iletişim sorumlusu, hangi işlemlerin uygulanması gerektiği konusunda çözümler oluşturuyor. Bu durumsa sorunların hızlıca çözülmesini sağlayarak kurum içerisinde işleyişin aksamasını önlüyor. Hepsi ve daha fazlası için Teknotel hizmetlerine başvurabilirsiniz.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Nedir Bu Kurumsal İnternet ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz