Kurumsal Hosting Kullanmanın Avantajları Nelerdir?

Kurumsal hosting, kurumsal işletmeler, dijital platformda hizmet vermek isteyen firmalar ve KOBİ’ler için tasarlanmış, geniş e-mail kaynaklarına sahip web barındırma hizmetidir. Ayrıca kurumsal web siteleri, şirket içi veya şirketler arası iletişimde önemli bir yere sahip olan e-postalar için geniş kaynaklara sahiptir.

Standart bir hosting paketinde e-posta kaynakları genel olarak 500 MB olur. Fakat iletişim kanalı olarak e-posta tercih eden ve bunu yoğun bir şekilde kullanan işletmeler için tasarlanan kurumsal web hosting paketlerinde, bu kaynaklar bir e-posta hesabı için 4GB’a kadar yükseltilebiliyor. Bu sayede hesabınızdan mail silmek zorunda kalmadan yüzbinlerce mail saklayabilirsiniz.

Kurumsal Web Hosting ile Online Güven İnşa Edin

Son yıllarda, hızlı bir şekilde popüler hale gelen online ticaret, günümüzde en çok rağbet gören satış kanallarından biri haline gelerek 7/24 hizmet vermeye devam ediyor. Değişen ve gelişen internet teknolojileri ile cihazlar tüketicilerin hizmet ve ürün satın alma alışkanlıklarının da değişmesine neden olur.

Fiziki olarak mağaza gezmeden veya fiziki olarak mağaza açmadan online olarak alışveriş ve ticaret yapmak gelişen dijital teknolojinin en büyük avantajları arasında yer alır. Mevcut fiziki mağaza sahiplerinin e-ticarete katılmasıyla birlikte sanal pazar hareketlilik kazanırken, mağaza sahipleri daha geniş müşteri kitlesine ulaşarak satışlarını artırır.

Fiziksel mağaza sahibiyseniz ve e-ticarete geçmeyi düşünüyorsanız ya da sadece online hizmet verme planlarınız varsa, hemen kurumsal hosting paketlerinden ihtiyacınıza göre olan bir paketi satın alıp dijital pazarda e-ticarete başlayabilirsiniz. Kurumsal hosting kullanarak işletmenize özel açacağınız web sitesini ücretsiz yazılımlar yardımı ile sadece 10 dakikada kurabilirsiniz.

Ayrıca kurumsal e-mail hosting paketleri ile online dünyada karşı taraftaki üçüncü kişilere karşı güven inşa etmek daha kolaydır. Mail hosting hakkında daha fazla bilgi edinmek için de Mail Hosting Nedir, Hangi Avantajları Sağlar başlıklı yazımız size fayda sağlayacaktır.

Kurumsal Hosting Fiyatları Hangi Kriterlere Göre Belirlenir?

Standart hosting gibi kurumsal hosting paketleri de içerdikleri kaynaklar baz alınarak fiyatlandırılır. Kurumsal hosting ücretleri standart hostinglerden biraz daha yüksek bir fiyata sunuluyor olsa da, sağlanan hizmet karşılaştırıldığı zaman kurumsal hostinglerin daha avantajlı fiyatlara sahip olduğunu görebilirsiniz.

Kurumsal hosting paketi satın almadan önce yayınlayacağınız web sitenizin ihtiyaçlarını belirleyerek bu doğrultuda bir paket almanız önemlidir. Açacağınız e-posta hesaplarını ve bu hesapların ihtiyacı olan disk alanını dikkate alarak projenizin ihtiyacına uygun paketi belirleyebilirsiniz.

İhtiyacınızı karşılamada kısıtlı olan paket, web projenizin yavaşlamasına ve kesintiye uğramasına neden olarak sorun yaratabilir. Aynı zamanda, ihtiyacınız olandan daha fazla kaynağa sahip hosting paketleri de size fazladan maliyet yükü oluşturur. Web sitenizin programlama dilinin yanı sıra trafiği de hosting fiyatlarının belirlenmesinde dikkate alınan önemli kriterler arasında yer alır.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Kurumsal Hosting Kullanmanın Avantajları Nelerdir? ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz