Standartlarınıza Uygun Hosting Firmasını Nasıl Seçersiniz

Teknotel  Standartlarınıza Uygun Hosting Firmasını Nasıl Seçersiniz

Web siteniz dünyaya açılan bir kapıdır. İnsanlar, hizmetlerinize ve ürünlerinize web siteniz üzerinden ulaşırlar. Web sitesi internet ağ geçidinizin birkaç gün boyunca ulaşılmaz hale geldiğini hayal edin. Web siteniz kapalıyken işiniz ne kadar aksayacak bir düşünün.

Seçtiğiniz hosting firması web sitenizin başarısını belirleyecektir. Hosting firmaları barındırdıkları tüm web sitelerinin performanslarından sorumludur. İşlerinizin aksamaması, daha fazla ziyaretçi potansiyeli için çok detaylı düşünerek hosting hizmeti seçmelisiniz. Tüm ihtiyaçlarınızı karşılayan hosting hizmetine web sitenizi analiz ederek ulaşabilirsiniz. Web sitenizin ne kadar ve nasıl bir internet kapasitesine ihtiyacı var bunu araştırmalısınız. Seçtiğiniz firma bu konuda size yardımcı olmalı.

Bir Hosting Firmasını Nasıl Seçeceğinizle İlgili Birkaç İpucu:

  1. Hosting firması verimli ve duyarlı bir müşteri hizmetleri ekibine sahip olmalıdır.

İnternet web siteleri için son derece dinamik bir ortamdır. Bu dinamizm bazen web siteniz için sorunlara dönüşebilir. Hosting firmanız web sitenizle ilgili sorunları hızlı ve verimli bir şekilde çözmelidir.

Bu hızlı ve verimli hizmet yalnızca firmanın etkili bir müşteri hizmetleri ekibine sahip olması ile mümkün olacaktır. Ayrıca firmanın müşteri hizmetleri ekibinin yirmi dört saat çalışması gerekir. Herhangi bir saatte sorun yaşanırsa firma web sitenizin gerekenden daha uzun süre kapanmasını önler.

  1. Hosting firmasının kullanıcı arayüzünü deneyin.

Kullanımı kolay bir arayüz kesinlikle size çok yardımcı olacaktır. Çünkü size sağlanan barındırma hizmetinden en iyi şekilde yararlanmanızı sağlar.  Çoğu hosting şirketi size ücretsiz web denemeleri sunar. Deneme imkânı hosting şirketinizin müşteri arayüzünü tanımanız için bir fırsattır. Rahat kullanırsanız şirketin hosting hizmetlerini alabilirsiniz.

  1. Hosting şirketi tarafından size uygulanan tüm ücret ve masrafları bildiğinizden emin olun.

Potansiyel web hosting şirketinizden tüm finansal konularda net bir açıklama almazsanız az bildiğiniz masraflar için çok büyük ücretler ödeyebilirsiniz. Potansiyel hosting firmasından geçmiş ve mevcut tüm ücretler hakkında tam bir açıklama istemeniz gerekir.

  1. Hosting şirketinizin size yeterli depolama alanı sağladığından emin olun.

Depolama alanı, işini büyütmek isteyen herhangi bir şirket için önemlidir. Bu depolama alanı genellikle tüketicilere prim bazında sunulmaktadır.  Çoğu web barındırma şirketindeki sınırlı miktarda depolama alanı genellikle ücretsizdir. Bu nedenle seçeceğiniz hosting firması size sunulan depolama konusunda detaylı bilgi vermelidir. Daha fazla depolama alanı arıyorsanız daha fazla alan sunan hosting şirketiniz tarafından sunulan paket bir teklifi almanız en iyisidir.

5.Bant genişliği hakkında bilgi alın.

Bant genişliği web sitenize ne kadar ziyaretçinin gelebileceğini belirler. En fazla kapasiteye ulaşmak için yüksek bant genişliği sunan firmayı tercih etmelisiniz.

Sonuç olarak, Global standartlarda,  kaliteli ve profesyonel hizmet vermeyi gelenek haline getirmiş Teknotel Telekom, Cloud ve Date Center hizmetleri ile firmanızın iş sürekliliğini kesintisiz bir şekilde sağlarken; hosting servisleri ile de web sitenizin hızlı ve sürekli ulaşılabilir olmasına ve e-posta trafiğinizin sorunsuzca gerçekleşmesine yardımcı olur.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

 Standartlarınıza Uygun Hosting Firmasını Nasıl Seçersiniz ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz