Kozyatağı’nın Kalbinde Bir Veri Merkezi: Teknotel Telekom

Kozyatağı'nın Kalbinde Bir Veri Merkezi: Teknotel Telekom

Çalıştığınız iş yerine kolay bir şekilde ulaşım sağlamanız,  işinizde daha başarılı olmanızı sağlar.  Veri Merkezi seçimi söz konusu olduğunda, ofisinizden kolay ulaşım sağlayabildiğiniz, merkezi bir bölgede konumlandırılmış bir Veri Merkezini tercih etmek işinizi yönetirken size birçok avantaj sağlayacaktır çünkü bu şekilde, dilediğiniz zaman cihazlarınıza kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.  Özellikle nüfusun ve trafiğin yoğun  olduğu büyük şehirlerde, işbirliği içinde olduğunuz veri merkezine toplu taşıma araçlarını kullanarak ulaşmanız hem zamandan hem de maliyetten tasarruf etmenizi sağlar.

Veri Merkezine Yakın Olmak…

Veri merkezinize yakın olmak size yalnızca anlık müdahale şansı vermez; aynı zamanda, veri merkezi personeliyle birebir iletişim, sorularınıza ve sorunlarınıza yüz yüze cevap bulma imkanı gibi oldukça önemli avantajlar da sağlar. Böylece, problemler karşısında işinize teknik anlamda da hakim olurken, işinizi etkileyecek aksaklıkları minimize etme olanağına sahip olursunuz ve böylece veri merkeziniz  sorunsuz çalışmanıza destek vermiş olur.

Teknotel-Telekom-Bina-2018-300x277 Kozyatağı'nın Kalbinde Bir Veri Merkezi: Teknotel Telekom

Teknotel Telehouse İstanbul Veri Merkezi Hizmetleri

İstanbul Anadolu Yakasındaki Veri Merkezi

İstanbul’un en işlek ticaret merkezlerinden biri olan Kozyatağı’nda, metro istasyonunun hemen çıkışındaki Teknotel/Telehouse İstanbul Veri Merkezi, konumu sayesinde her türlü ulaşım aracı ile kolay erişilebilir bir pozisyondadır.

Ayrıca, Kozyatağı Metro çıkışında Teknotel Telekom yönlendirmesini takip ederek bize rahatlıkla ulaşabilir, kurumlara sunduğumuz profesyonel çözümlerimizi yerinde görebilirsiniz.


Hizmetlerimiz için:

Hemen İletişime Geçin

Kozyatağı’nın Kalbinde Bir Veri Merkezi: Teknotel Telekom ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz