Mesafeden Bağımsız Teknik Destek ve Kurulum; Remote Hands

Hem veri merkezleri hem de cloud teknolojileri hızla büyümeye devam ederken bu iki teknolojiden en yüksek verimi alabilmek firmalar için önemli bir mesele haline geldi. Data center ve Cloud teknolojileri, ekonomiyi ve hızla yayılan Endüstri 4.0 trendini desteklerken firmaların bu iki hizmete olan ihtiyacı da hızla artmaya devam ediyor.

Artık çoğu Firma BT süreçlerinin hızlanması, yüksek güvenlik, operasyonel maliyetlerin azalması ve kesintisiz veri erişimi gibi pek çok avantajı bulunması sebebiyle profesyonel veri merkezleri ile çalışmayı tercih ediyor. Bir başka deyişle verilerin ve uygulamaların iş süreçlerinin ilerlemesinde oldukça önemli bir rol oynadığı günümüz dünyasında, firmaların kesintisiz veri erişimine ihtiyaç duymaları profesyonel veri merkezlerine olan ihtiyacı da artırıyor. Ancak doğru veri merkezini seçmek oldukça zor bir karar. Sonuçta iş süreçlerinizde kritik öneme sahip altyapınız başka bir tesiste barındırılacak ve ihtiyaçlarınızı tam olarak karşılayacak teknolojik uzmanlığa sahip olması bu noktada büyük önem arz ediyor. Bu teknolojik uzmanlıklardan birisi de “Remote Hands” servisidir. Peki, “Remote Hands” servisinin size ve firmanıza sağlayacağı avantajlar nelerdir?

  • Sistem Arıza Sürelerinin En Aza İnmesi

Mesafeden-BagimsizTeknik-Destek-ve-Kurulum-Remote-Hands-1-300x300 Mesafeden Bağımsız Teknik Destek ve Kurulum; Remote Hands

Sunucularının devamlı çalışır durumda olması firmalar için neredeyse hayati öneme sahip. Çünkü herhangi bir sistem kesintisi süreçlerin aksaması, pek çok fırsatın kaçması ve dolayısıyla büyük gelir kayıplarına sebep olabilir. Daha da kötüsü, müşterilerin veri veya hizmetlere erişememesi sonucu itibar kayıpları yaşanır. Veri merkezi destek hizmetlerinden olan “Remote Hands” sayesinde olası problemler karşısında hızlı aksiyon alabilirsiniz. BT personelinizin sorunu çözmek üzere veri merkezine gitmesi yerine sizin için bu görevi yerine getiren alanında uzman bir mühendis kadro ile çalışıyor olmak proaktif çözümler noktasında size ve firmanıza büyük avantaj sağlayacaktır.

  • Daha Hızlı Problem Çözebilme Yeteneği

Şüphesiz ki sistem hatası, ağ performansını etkileyebilecek zorluklardan yalnızca biridir. Yazılım hataları, ekipman arızaları ve siber saldırılar gibi diğer sorunlar da servislerinizde ve iş akışınızda aksamalara sebep olabilir. “Remote Hands”, ortak konumlandırılmış varlıklarda ve networkünüzde yanlış giden her şey için 7 gün 24 saat ve anında çözüm sunar.

  • Servis Upgrade’lerinin Hızla Gerçekleştirilmesi

“Remote Hands” sayesinde, mevcut IT ekibinizden hiç kimsenin veri merkezine gitmesini beklemek zorunda kalmadan yeni işlevleri hemen oluşturmaya ve dağıtmaya başlayabilirsiniz. “Remote Hands” ekiplerinin alanında uzman mühendislerden oluşması ve veri merkezinin tüm özelliklerine zaten aşina olması sayesinde, hizmetleri çok daha verimli bir şekilde tasarlayıp uygulayabilirler.Mesafeden-BagimsizTeknik-Destek-ve-Kurulum-Remote-Hands-1-300x300 Mesafeden Bağımsız Teknik Destek ve Kurulum; Remote Hands

  • Hızlı Veri Aktarımı

Veri merkezinde “Remote Hands” servisinden faydalanmanın bir diğer avantajı ise veri aktarımı gibi süreçlerinizin kolaylıkla ve hızla sizin adınıza yönetiliyor olması. Hali hazırda basit bir bulut dağılımı kullanıyor olsanız dahi servis ve işletmenizin büyümesi ile birlikte daha fazla işlevsellik ve kapasite yönetimine ihtiyaç duyabilirsiniz. O zaman geldiğinde “Remote Hands” servisi, verilerinizi olabildiğince sorunsuz bir şekilde taşımanıza ve yedeklemenize yardımcı olacaktır.

Sonuç olarak yılın her günü ve 24 saat yerinde teknik destek sağlayan güvenilir ve uzman bir ekip ile çalışmak, veri merkezi seçiminde en az fiziki ve siber güvenlik altyapısı kadar önemli bir yere sahiptir. Bu sayede, mevcut BT personelinizin data ve veri merkezi yönetimi için harcadıkları mesaiyi azaltarak ihtiyaçlarınız doğrultusunda konumlandırabilirsiniz.

Teknotel, kesintisiz çalışması gereken akıllı işletmeler için profesyonel bir Cloud hizmeti sunarak doğru çözümler üretir. Dağıtım, tedarik ve satış operasyonlarını yürüten, müşterinin davranışlarını anlamayı hedefleyen araçlar Teknotel’in Cloud platformu üzerinden çalışarak hem müşterilere hem de kurumlara kesintisiz bir deneyim sunar. Global standartlarda, kaliteli ve profesyonel hizmet vermeyi gelenek haline getirmiş Teknotel’in Telehouse Istanbul Veri Merkezi, güçlü referanslara dayanan veri merkezi servisleri ile iş sürekliliği ve kesintisizlik sağlarken iş süreçlerini akıllı hale getirir.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Mesafeden Bağımsız Teknik Destek ve Kurulum; Remote Hands ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz