EN
Teknotel Teknotel Teknotel Teknotel EN
Teknotel Data Center

Dedicated Server

Dedicated Server, tek bir kullanıcısı bulunan ya da bir kurum için özel olarak ayrılan ‘paylaşımsız’ sunucusu olarak nitelendirilir.

Devamını Okuyun Hemen Satın Al

Dedicated Server (Fiziksel Sunucu Kiralama) Nedir?

Dedicated Server, tek bir kullanıcısı bulunan ya da bir kurum için özel olarak ayrılan ‘paylaşımsız’ sunucusu olarak nitelendirilir. Dedicated Server ’ın Paylaşımlı sunuculardan en büyük farkı bu noktada karşımıza çıkar; ‘Paylaşımsız’ Dedicated Server tek bir kuruma özel olarak ayrılır.

Teknotel Telekom olarak, projelerini kendine ait paylaşımsız sunucularda barındırmak isteyen değerli müşterilerimize, iş uygulamalarını Dedicated Server hizmetlerimiz ile hızlı ve kesintisiz hale getiriyoruz.

Dedicated Server’a Genel Bakış

Dedicated Server, her an tazeliğini koruyan veri güvenliği konusunda kurumunuz için daha güvenli bir çözüm sunar. Kiralamış olduğunuz Dedicated Server 'ınızın kullanıcı adı ve şifre bilgileri sizden başka kimsede bulunmaz. Böylelikle dışarıdan kötü nitelikteki erişimler engellenerek, sisteminiz daha güvenilir bir hâle gelmiş olur.

Trafik yoğunluğundan dolayı sitenizde herhangi bir yavaşlama veya kesinti gibi durumlar yaşanmaz. Dolayısıyla Dedicated Server ’lar yüksek trafiği olan siteler için daha uygundur çünkü kapasiteleri daha yüksektir ve sadece tek bir kurum tarafından kullanıldığı için, sunucunun performansı asla düşmez. Dedicated Server’ daha kararlı ve sabit çalıştığı için performans olarak da işinize daha kaliteli bir çözüm sağlar.

Dedicated Server sunucu kiralama servislerini birçok ayrıcalıklı hizmet ile birlikte sağlayan Telehouse Istanbul’un iklimlendirme, yangın/su baskını koruma ve elektronik/fiziki güvenlik alt yapıları Dünya’daki tüm diğer Telehouse işletmeleri gibi Tier 3+ seviyesinde kaliteli bir hizmet sağlar.