İnternet Sitelerinde Kişisel Veriler Nasıl Korunur

Teknotel İnternet Sitelerinde Kişisel Veriler Nasıl Korunur

İnternet sitelerinde özellikle e-ticaret sitelerinde kullanıcıların kişisel bilgilerine ve kredi kartı bilgilerine ihtiyaç duymaktadır. Bu bilgilerin güvenle siteye aktarılması ve olası siber saldırılardan korunmak amacı ile internet sitelerinde çeşitli teknolojiler kullanılır. Bu teknolojilerden birisi de SSL sertifikası olup, verilerin güvenle karış tarafa aktarılmasına imkan tanır. Bu açıdan SSL sertifikası nedir ne işe yarar gibi sorular önem kazanmaktadır.

SSL Sertifikaları Tam Olarak Ne İş Yapar

İnternet sitelerinin güvenliği açısından SSL sertifikası nedir ne işe yarar soruları önem kazanmaktadır. SSL sertifikası kullanıcı ile sunucu arasında güvenli bir veri transferi yöntemi sağlayan bir teknolojidir. Verilerin güvenle bir noktadan diğerine transfer edilebilmesi için çift anahtarlı şifreler kullanan bu teknoloji, normal şifreleme yöntemlerine nazaran daha başarılıdır. Her farklı bağlantı için yeni bir şifre ile sağlanan bağlantı daha yüksek güvenilirlik vaat etmektedir.

SSL sertifikasında, gizli ve açık olmak üzere iki tane güvenlik anahtarı kullanılarak veri transferi sağlanmaktadır. Gizli anahtar sunucu üzerinde bulunmakta olup, erişim sınırlıdır. Normal şifrelemede tekrar tekrar kullanılan şifreler SSL sertifikalarında görülmez.  Güvenli alışveriş imkanı sunmayan ve SSL sertifikası barındırmayan internet sitelerine bağlanırken tarayıcınız muhtemelen sizi uyaracaktır. Bu sayede SSL sertifikaları ile internet sitelerine güvenli bir şekilde bağlanabilmeniz mümkündür.

Uygun SSL Sertifikalarını Sitemizden Temin Edebilirsiniz

Firmamız 1984 yılından bu yana telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren önemli bir kurumdur. Kurumsal internet, cloud, veri merkezi ve hosting çözümleri ile müşterilerin taleplerini karşılayan firmamız uygun fiyatlara 40 ya da 128 bit güvenilirlikli SSL sertifikası da sağlamaktadır. Müşteri temsilcimizi arayarak kolayca satın alabileceğiniz SSL sertifikası ile sitenizin güvenliğini sağlayabilirsiniz.

SSL sertifikası nedir ne işe yarar sorularına müşteri temsilcilerimiz sayesinde tatmin edici cevaplar alarak satın aldığınız SSL sertifikasını yanı gün içinde sistemlerinize entegre ederek güvenle kullanabilirsiniz. Sitenizde güvenle alışveriş yapılmasını istiyorsanız bizim ile irtibata geçebilirsiniz.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

İnternet Sitelerinde Kişisel Veriler Nasıl Korunur ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz