Sunucu Kiralama Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Teknotel-Sunucu Kiralama ile Elde Edeceginiz Avantajlar

Genellikle web sitesi trafiği yüksek olan kurumsal firmaların tercih ettiği barınma hizmetleri arasında yer alan kiralık sunucu, pek çok açıdan kullanıcılarına avantaj sağlar. Sunucu kiralama sürecinde size sunulan tüm kaynakları sonuna kadar kullanabilir ve sunucu hizmetinden maksimum verim sağlayabilirsiniz.

Paylaşımlı sunucu, VPS ya da VDS gibi hizmetlere göre pek çok açıdan çok daha faydalı olan sunucu kiralama işlemi özellikle kaynaklarının bol olması, internet hızının yüksek olması ve sadece size özel bir kaynak olması nedeniyle en gözde barınma hizmetlerinden biri haline gelmiştir.

Zengin Kaynak Kullanım İmkânı

Sunucu kiralama ile zengin kaynak kullanım imkânına sahip olabilirsiniz. Yüksek kaynaklı dedicated server hizmeti sayesinde ihtiyacınız olan her türlü kaynağın elinizin altında olmasına yardımcı olan bu barındırma hizmeti, bulut sunuculardan çok daha kapsamlıdır.

Ayrıca sadece size özel olan bu hizmet, paylaşımsız özelliktedir. Böylece tek kaynaklı şekilde tek bir site için bu kaynakları dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Bununla birlikte istediğiniz zaman kiraladığınız sunucunun içerisinde sahip olduğunuz kaynakları paylaştırabilirsiniz.

Maksimum Hız Kalitesi ile İnternet Bağlantısı

Dedicated sunucu kiralama hizmetlerinden faydalanarak maksimum hız kalitesi ile internet bağlantısına sahip olabilirsiniz. Paylaşımsız bir kullanım imkânı sunan bu barındırma sistemi sayesinde herhangi bir kısıtlama söz konusu olmadan sahip olduğunuz kaynakların tamamını kesintisiz şekilde kullanabilirsiniz.

Paylaşımlı olan sanal sunucularda internet kullanımı sınırlı olduğu için, performansı yüksek olan barınma hizmetleri çok daha popülerdir ve bulut sunucu gibi paylaşımlı barındırma hizmetleri yerine daha çok paylaşımsız özellikte olan sunucu kiralama hizmetleri tercih edilir. Bu sayede hiçbir bağlantı sorunu olmadan internete bağlanabilirsiniz.

Sadece Size Özel Sunucu Kaynaklarını Kullanma

Sunucu kiralama işlemlerini gerçekleştirdiğinizde, sunucunun sağladığı kaynakların tamamı size özel olur. Paylaşımsız olan bu kaynakları, tükenene kadar kullanabilir ve sahip olduğunuz sunucudan maksimum verim elde edebilirsiniz.

Özellikle sunucu hizmetlerinde yer alan disk kullanım seviyesinin tamamını kullanabilir ve tüm donanımlarınızı en üst sınırlarına kadar değerlendirebilirsiniz. Böylece kiralamış olduğunuz sunucu kaynaklarıyla ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılayabilir ve sadece size ait olan kaynaklarla dilediğiniz gibi çalışmalarınızı devam ettirebilirsiniz. Teknotel, İstanbul’un oldukça önemli ve işlek iş merkezilerinden biri olan Kozyatağı bölgesinde, metro istasyonunun hemen çıkışında yer alır. Böylece, taahhüt ettiği global standartlardaki güvenli ve kaliteli hizmeti kolay erişilebilir konumuyla pekiştirerek yerel bir veri merkezi olmanın tüm avantajlarını en iyi şekilde sağlar.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Sunucu Kiralama Hakkında Bilmeniz Gerekenler ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz