Hosting Satın Almak İçin 3 Farklı Neden

Teknotel Hosting Satin Almak icin 3 Farkli Neden

Amatör ya da profesyonel tüm web sitelerinin kesintisiz yayını için hosting ihtiyacı bulunur. Hosting hizmetinin sadece barındırma işlevinden ibaret olduğunu düşünmek yanlıştır. Hosting işlemi markanızı görünmeyen ama onu etkileyen önemli bir unsurdur. Web sitenizin amacına hizmet eden sağlıklı bir hosting işlemi, sürdürülebilirliğin devamını sağlayan en önemli faktörlerden biridir. Yeni kurulan ve büyümeyi hedefleyen ticari siteler, sağlam bir zemine oturmak için mutlaka kaliteli bir hosting servisi almalıdır.

  • Veri Güvenliği

Sitenizi ziyaret edenlerin adres, telefon, satın alınan ürün ve kredi kartı gibi kişisel bilgilerini korumak birinci vazifenizdir. Dünyanın her yerinden her bölgeye karşı sürekli siber saldırı gerçekleşir. Bu konuda tek başınıza koruma sağlamanız mümkün değildir. Mutlaka uzmanların desteği alınmalı ve profesyonel yazılımlar kullanılmalıdır. Veri güvenliği konusu sadece müşteri bilgilerini kapsamaz. Şirkete ait özel dataların korunması da hayati öneme sahiptir. Siber saldırı haricinde deprem, yangın, sel gibi afetlerde veya elektronik – teknik – donanımsal problemlerde yedeklenen verilerin kurtarılması esastır. Ulaşılamayan her veri, şirketi maddi zarara ve prestij kaybına sürükler.

  • 7/24 Hızlı Erişim

Bir web sitesinin kullanıcı deneyimini etkileyen ilk özellik, sayfaların hızlı olarak yüklenmesi, etkileşim fonksiyonlarının seri olarak çalışması ve kesintisiz olarak erişim sağlamasıdır. Hiçbir ziyaretçi, kısıtlı olan zamanını hata veren veya çok ağır yüklenen sayfaları beklemekle harcamak istemez. Kaliteli bir web hosting hizmeti, markaya prestij kazandırırken, arama motorlarının algoritmalarına da sağlıklı veri kaydeder. Çökme yaşanan siteler SEO için olumsuz kaynaklardır.

  • Mali Tasarruf

Hosting işlemlerini aracısız olarak yapmayı denerseniz, çok ciddi bir mali tablo ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Sunucu için gereken donanım, depolama aygıtları, sürekli enerji kaynağı, bakım gideri, güvenlik personeli, yer problemi gibi birçok konuda hem masraf hem sorun çıkar. Ani arızalara müdahale etmek, müdahale için uzman teknik desteği sağlamak da ek maliyet doğurur. İşleri sizin yerinize yürüten hosting aracı kurumları, tüm bu maliyetleri karşılayarak mali açıdan tasarruf etmenizi sağlar. Enerjinizi ve performansınızı pazarlama faaliyetleri için kullanabilirsiniz. Hosting ile ilgili Sunucu Barındırma Hizmetine Neden İhtiyaç Duyulur? başlıklı yazımızı okuyarak bu konuda daha geniş bilgi edinebilirsiniz.

İşte tam bu noktada, kurumsal hosting hizmetleri ile devreye Teknotel Telekom giriyor! Size özel barındırma alanları ile tüm yeni nesil kurumsal hosting ihtiyaçlarınızı karşılayan Teknotel, pek çok ek web hosting hizmetleri ile de web sitenizin hızlı ve sürekli ulaşılabilir olmasına ve e-posta trafiğinizin sorunsuzca gerçekleşmesine yardımcı olur.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Hosting Satın Almak İçin 3 Farklı Neden ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz