Dedicated Server Türkiye Sunucular: Telehouse Istanbul

Teknotel sunucu nasıl kurulur

Web sitesi olan kişilerin ilk olarak bir server yani sunucu hizmetine sahip olması gerekmektedir. Bu alan isminin internet platformu üzerindeki herkes için açık durumda olması, site üzerine girilecek bilgilerin depolanması ve bu bilgilerin işlenmesi sunucular vasıtasıyla yapılır. Bu tarz uygulamalara merakı olan bireylerin bilmesi gereken en önemli bilgilerden biri de Dedicated konusudur.

Kimler Dedicated Server Kullanmalı?

Sunucular, bünyelerinde depolanmış olan bilgilerin kullanıcılara online bir şekilde iletilmesine fırsat veren, hem bilgi teknolojilerinin hem de internet servis sağlayıcı sistemlerinin temelini meydana getiren en önemli altyapı bileşenlerinden biridir. Dedicated server Türkiye verilen hizmet performansı bakımından istenilen, beklenen düzeydedir.

Paylaşımlı sunucu hizmetlerinin sağlamış olduğu toplam kaynakların web siteleri adına ya da uygulamaları adına yeterli olmadığını gören kullanıcılar, çok sayıda kişinin sunucuya erişim sağladığı, yüksek seviyede trafiğe sahip olan web sitesi kullanıcıları, daha düşük bir bütçeye sahip olan mobil uygulamalar ya da farklı yazılım sahipleri dedicated server kullanabilirler.

Dedicated Server Ne İşe Yarar?

Dediceted server Türkiye hizmet alanında sunucunun sağladığı fırsat doğrultusunda bütün depolama alanı kullanıcılara ait olmuş olur. Bunun için de depolama anlamında herhangi bir sorun meydana gelmez. Dedicated Server, daha kararlı ve stabil bir durumda çalıştığından dolayı performans bakımından da daha kaliteli bir çözüm sağlar. Veri, içerik güvenliği açısından değerlendirildiğinde de Dedicated sunucular şirketler için daha güvenli olduğundan çokça tercih edilir. Şirketler için yönetim işlemleri internet servis sağlayıcısı tarafından uygulanmak istenmiyorsa, sunucunun kullanıcı ismi ve parola gibi bilgileri kullanıcıdan başka kimse bilmez. Böylelikle dışarıdan yapılacak olan olası müdahaleler de engellenmiş olur.

Dedicated Server: Daha Pratik Ve Daha Kolay Kullanım

Dedicated server Türkiye sunucuları büyük firmalar dışında küçük işletmelere de seslenerek bütün süreçleri daha kolay ve anlaşılır bir hale getirmek için uğraş veriyor. Dedicated paketlerinde tamamen kullanıcıların kendine özel olan kaynak kullanımı ile birlikte yüksek güç harcaması gerçekleştiren web sitelerini kolay bir şekilde depolayabilir ya da oyun sunucularını bu paketlerde rahatlıkla saklayabilirsiniz. Hem donanımsal hem de yazılımsal açıdan kaynak bağımsızlığı sayesinde yüksek bir performans elde edebilirsiniz.

İşte tam bu noktada devreye profesyonel Veri Merkezi hizmetleriyle Teknetol Telekom giriyor. Teknotel, kesintisiz ve güvenli bir şekilde çalışması gereken tüm kurumlar için profesyonel bir Hybrid Cloud hizmeti sunarak doğru çözümler üretir. Dünya standartlarında, kaliteli ve profesyonel hizmet vermeyi gelenek haline getirmiş Teknotel’in Telehouse İstanbul Veri Merkezi, güçlü referanslara dayanan Cloud Servisleri ile iş sürekliliği ve kesintisizlik sağlarken iş süreçlerini akıllı hale getirir.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Dedicated Server Türkiye Sunucular: Telehouse Istanbul ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz