Sanal Sunucu (VPS) Kiralamak İçin 7 Neden

Teknotel Sanal Sunucu (VPS) Kiralamak İçin 7 Neden

Sahip olduğunuz web sitenizin ziyaretçi sayısı az veya çok olsun ihtiyacınıza göre sunucu kiralamalısınız. Sanal sunucuların her zaman en uygun tercih olduğu belirtilmektedir. VPS sunucu, sanal sunucu demektir. Fiziksel sunucuların, birbirinden bağımsız sanal sunuculara bölünmesidir. Bu yöntem ile aynı sunucuyu kullanan her domain için farklı bir alan kullanılmış olmakta ve sistemlerin bağımsız çalışması sağlanmış olmaktadır. VPS kiralanması için birçok neden vardır. Önemli olan ihtiyaçların ve kiralama nedenlerinin belirlenmesidir.

Sanal Sunucu (VPS) İçin 7 Neden

VPS, sanal sunucular doğru tanımlandıktan sonra, neden tercih edilmesi gerektiğini ve nasıl kiralanacağını web adresi üzerinden bulabiliyorsunuz.

1 – Performans İhtiyacı

Web hosting hizmetlerinde sınırsız bant genişliği zamanla oluşan ziyaretçi sayısı artışlarında istenilen performansı sağlayamamaktadır. Sanal sunucular, SSD ile çalışmakta ve yüksek performans sağlamaktadır.

44577438_m-1-300x300 Sanal Sunucu (VPS) Kiralamak İçin 7 Neden

Sanal Sunucu (VPS) Kiralamak İçin 7 Neden

2 – Esnek Hizmet

Sanal sunucular, firmaların tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek özelliklere sahiptir. MySQL ya da PHP versiyonlarına uyumlu olduğu için esnek kullanım özellikleri vardır. Esnek yapısından dolayı her hangi bir kısıtlama olmamaktadır.

3- Bağımsız Çalışması

Web sitesi verilerininiz depolandığı alanı başka, firmalarla paylaşmak istiyorsanız, sanal sunucu hizmetlerinden faydalanarak, sizin için ayrılmış bir sanal sunucu (VPS) doğru bir tercih olacaktır.

4- Kontrollü Kullanım

Sanal sunuculara, istediğiniz yapılandırmaları yapabiliyor ve istediğiniz uygulamayı ihtiyacınıza uygun olarak yapılandırabiliyorsunuz. Bu özelliği ile sunucu üzerindeki kontrolünüzü artıracak ve verilerinizin her türlü kontrolünü kendiniz istediğiniz zaman yapabileceksiniz.

5- Kaynak Tüketimi

Firmaların bulundukları sektörler ve yaptıkları işlemlere göre kaynak tüketim oranları yüksek olabilmektedir. Özellikle e-ticaret hizmeti veren web sitelerinin yüksek performansa ve ihtiyaçları kapasitesine uygun kaynaklara ihtiyaçları vardır. Sanal sunucular, ssd teknolojisi sayesinde düşük enerji tüketimi sağlamakta ve ram, bellek kapasitesini veri büyüklüğüne göre otomatik ayarlamaktadır. VPS en iyi performans, en iyi erişim hızı hizmetleri sunmakta ve SSD ile tüm ihtiyaçların daha az maliyetle karşılanmasını sağlamaktadır.

6- Veri Güvenliği

Kişisel ya da kurumsal web sitelerinde yer alan tüm bilgiler, sahibi açısından önemlidir ve bu bilgilerini gizliliğine önem verilmelidir. Veri güvenliğinin istenilen seviyede sağlanabilmesi için VPS sizler için doğru tercih olacaktır.

7- Veri Kaybının Önlenmesi

Geliştirmiş olduğunuz projeleriniz ile ilgili verilerin güvenilir olması ve güvenliği önemlidir. Veri kaybının yaşanmaması için bağımsız çalışan sanal sunucuları ve bu sunuculardaki SSD teknolojisini tercih etmelisiniz.

İşte tüm bu özellikler söz konusu olduğunda devreye profesyonel Veri Merkezi hizmetleriyle Teknetol Telekom giriyor. Dünya standartlarında, kaliteli ve profesyonel hizmet vermeyi gelenek haline getirmiş Teknotel’in Telehouse Istanbul Veri Merkezi, global çözüm ortaklarıyla işbirliği yaparak sunduğu hizmetlerle kurumlara iş sürekliliği ve kesintisizlik sağlar. Böylece, işiniz için önemli olan verilerinize her zaman ve her yerden kesintisiz bir şekilde erişebilirsiniz.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Sanal Sunucu (VPS) Kiralamak İçin 7 Neden ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz