‘SSL Sertifikası’ Seçiminizde Önemli Rol Oynamalı

Teknotel 'SSL Sertifikası' Seçiminizde Önemli Rol Oynamalı

Telekomünikasyon alanında birden fazla güvenlik sertifikası mevcut fakat biraz daha web sitesiyle bu güvenlik sertifikalarını bağdaştırırsak, ‘SSL Sertifikası’ önemiyle diğerlerinin biraz önüne geçiyor diyebiliriz. SSL yani ‘Secure Socket Layer‘ internet üzerinden sağlanan veri transferlerini çift taraflı şifreler ve verilerinizin güvenliğini üst düzeye çıkarır. Temel geliştirilme ve kullanılma prensibi; yüksek güvenlik ve gizlilik olan bu protokol, birçok siber tehlikeden sizi uzak tutar. SSL ile korunan web sitelerinde, tüm bilgiler otomatik olarak şifrelenir. Bu şifrelenme doğru alıcılar tarafından deşifre edilip kullanılabilir. Bu sayede hackerlar ve yazılım profesyonelliklerini kötüye kullanan kimseler bilgilerinize ulaşamaz. Hem verilerin sahibi hem de sistem, iki taraflı bir doğrulama yapar ve bilgilerin gizliliği sorunsuz bir biçimde sağlanır.

Bilgileriniz 2128 Farklı Kombinasyonla Şifrelenir

Kurumsal şirketlerinizin verilerinin çok önemli olduğunu ve başlarına gelecek en ufak sorunda size hem maddi hem de iş akışı bazında büyük sorunlar çıkarabileceğini birçok kez söyledik. Bu yüzden onların güvenliği de bu düzenin bozulmamasında kilit rol oynar. Verilerin transferi sırasında kullanılan bu şifreleme yöntemi, sahip olunan anahtar uzunluğunu da gösterir. SSL’nin sahip olduğu protokollerde 40 bit ile 128 bit aralığında güçlü bir şifreleme sistemi kullanılır. Bu şifrelemeler 2128 değişik anahtar kombinasyonla oluşturulur. Bu yüzden bunları çözmek normal bir insan için imkansız, yazılımlar için ise uzak bir ihtimal olarak görülebilir.

Teknotel’den Alın, Aynı Gün Kullanmaya Başlayın!

TEKNOTEL Telekomünikasyon da müşterilerine her zaman en iyi en kaliteli ve en gelişmiş teknolojileri sunmaya devam ettiği gibi ‘SSL Sertifikası’na sahip olarak, bu hizmeti de kurumsal müşterilerine sunar. Uygulanması oldukça kolay olan bu sistem, kolayca mevcut sisteminize entegre edilir ve aynı gün içerisinde kullanılmaya başlanılabilir. Unutmayın; güvenlik ve gizlilik, kurumsal şirketler için çok önemlidir. Hele mevzu bahis verileriniz ve bilgileriniz içinse bu söylediklerimiz bir ihtiyaç haline dönüşür.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

‘SSL Sertifikası’ Seçiminizde Önemli Rol Oynamalı ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz