Cloud Sektörünün Gelişimindeki Anahtar Rol Artık CIO’ların

CLOUD SEKTÖRÜNÜN GELİŞİMİNDEKİ ANAHTAR ROL ARTIK CIO'LARIN

Bilgi ve teknoloji alanına hakim olmaya devam ederken, Bulut Bilişim, bir organizasyon edasıyla gelişmeye ve içeriğini zenginleştirmeye devam etti. Gartner’ın kehanetlerine bakılırsa 2020 yılına geldiğimizde Bulut Bilişim de internet gibi neredeyse her noktaya hakim olacak ve ne girmediği ev ne de tanışmadığı kurumsal şirket kalmayacak. CIO’lar ise bu gelişim de ve değişim de büyük öneme sahipler. Henüz ne Dünya’da ne de ülkemizde Bulut Bilişim’i tam olarak sahiplenmiş değiliz. CIO’ların da önemi burada ortaya çıkıyor ve Cloud dünyasında bizlere adeta rehberlik etmek için hazır bekliyorlar.


CLOUD SEKTÖRÜNÜN GELİŞİMİNDE CIO’LAR ÖNCÜ OLACAK


Bu sebeple globalleşen ve teknolojinin hızla sürüklediği bu dünyada CIO’ları bulduğumuz an onları kaçırmayalım, tutalım ve hem tecrübelerinden hem de bilgilerinden tam anlamıyla yararlanalım. Cloud sektörüne dair birçok soru soruluyor, kimi cevaplanıyor kimi ise havada kalıyor ve bazı gerçekler insanlarla bir türlü buluşamıyor. Hani dedik ya bu gelişimin öncüleri CIO’lar yani daha bilinen adlarıyla IT Direktörleri olacak diye… Burada onlara büyük görev düşüyor.


BULUT BİLİŞİM SERVİSİ ALACAĞINIZ FİRMAYI CIO’LAR SEÇMELİ


Dijitalleşmenin bu denli hız kazanmadığı zamanlarda CIO’ların şirketler içindeki rolü, günlük BT operasyonlarını yönetmek, kullanıcıların sorunlarını çözmek ve BT harcamalarını kontrol etmekten ibaretti. Ancak artık CIO’lar bu sektörün rehberleri, öncüleri, karar vericileri olmak durumundalar. Güvenilir iş ortaklarını bulmak ve şirketlerine yönlendirmek, şirketlerinin performansını en maksimum seviyeye ulaştırmak için en uygun BT çözümlerine karar vermek artık CIO’ların birincil hedefi. Bu sebeple şirketlerin başarısında stratejik rolleri olan CIO’lar hem maliyetleri kısmak hem de şirketlerinin başarısı için BT Çözümleri konusunda profesyonel hizmet veren ISP, Veri Merkezi, Sistem Entegratör vb. uzman iş ortakları ile çalışmayı seçiyor.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Cloud Sektörünün Gelişimindeki Anahtar Rol Artık CIO’ların ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz