Veri Merkezlerinin Sorunsuz İşleyişi İçin; Profesyonel Ekip Şart

Data Center Ne Demek

Veri merkezlerinin güvenliği için birçok soyut ve somut önlem alınmaktadır. Ancak sorunsuz bir işleyiş için bu profesyonel ve sektörel bilgisi olan profesyonel bir ekiple mümkün olabilir.

Uptime Enstitüsü’nün araştırmasına göre Veri merkezlerinde olan kesintilerin %70’i insan hatalarından kaynaklıdır. İstediğiniz kadar teknolojik bir veri merkezine sahip olun. Son model cihazlarla kurduğunuz bu veri merkezinizi donatın fakat eğer yönetimin baş rolündeki operasyon ekibi işini iyi yapmıyor ise bir önceki cümlelerde söylediğimiz her şey etkisiz elemana dönüşür.

VERİ MERKEZİNDE İNSAN GÜCÜ KİLİT NOKTA

Bu sebeple Veri Merkezinde başarı sağlanmak istiyorsa operasyon ekibi de üst düzey ve profesyonel kişilerden kurulmalıdır. Unutulmamalıdır ki veri merkezlerinin gidişatını olumsuz yönde etkileyen temel sebepte insandır. İnsan varsa hata da normaldir bu yüzden profesyonel ekip veri merkezi başarısındaki anahtardır. Ekipleri kurarken, olaylara anlık çözüm kabiliyeti olan profesyonellerden oluşacak ekipler karşılaşabileceğiniz sorunlara hızlı çözümler üretir. Bu da sizi sektörde bir adım öne geçirir.

İşte tam bu noktada devreye profesyonel Veri Merkezi hizmetleriyle Teknetol Telekom giriyor. Teknotel, kesintisiz ve güvenli bir şekilde çalışması gereken sağlık hizmetleri için için profesyonel bir Cloud hizmeti sunarak doğru çözümler üretir. Dünya standartlarında,  kaliteli ve profesyonel hizmet vermeyi gelenek haline getirmiş Teknotel’in Telehouse Istanbul Veri Merkezi, güçlü referanslara dayanan Cloud Servisleri ile iş sürekliliği ve kesintisizlik sağlarken iş süreçlerini akıllı hale getirir.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Veri Merkezlerinin Sorunsuz İşleyişi İçin; Profesyonel Ekip Şart ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz