TT Veri Merkezi Avantajları

Teknotel TT Veri Merkezi Avantajları

Ülkemizde en güçlü alt yapı sistemlerine sahip TT veri merkezi noktalarında, sunucu kiralama, sunucu barındırma ve depolama hizmetleri veriliyor. Verileriniz güvenli bir şekilde depolanmasını, depolanan verilerinize kolay erişim hizmetlerine sahip olabilmek için TT veri merkezi hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. TT veri merkezi tüm sunucu hizmetlerini ülkemizde en uygun fiyatlarla müşterilerine sunarak, sunucu hizmetleri için maliyetlerinin düşük olmasını sağlıyorlar. TT veri merkezi tüm alt yapı sistemlerini kendisi yerine getirerek müşterilerinin sadece kendi işleri ile ilgilenmelerini, veri merkezi kontrolü ile zaman harcamamalarını sağlamaya çalışıyor.

Sunucu Barındırma

TT veri merkezi ülkemizde birden çok noktada bulunmakta ve tüm veri merkezleri arasında hızlı erişim sağlama özelliğine sahip ağ sistemi ile veri transferini kolaylaştırıyorlar. TT veri merkezleri sunucu barındırma hizmetleri ile müşterilerinin bakım ve onarım masraflarından kaçınmalarını sağlıyor. Müşterilerine sahip oldukları sunucuların yönetimlerini veriyorlar ve herkesin kendi işi ile ilgilenerek verimliliklerini artırmaları sağlanıyor. Uluslararası standartlara en üst seviyede sahip oldukları için tüm hizmetleri en güvenli şekilde veriliyor.

Sunucu Paketleri

TT veri merkezi sunucu paketleri içerikleri ile en kaliteli hizmetin en uygun maliyetlerle verilmesi sağlanıyor. Sunucu paketleri ile kiralık hatlara internet üzerinden erişim sağlanabiliyor. Müşterileri sunucularını, uzak masaüstü, uzak erişim ya da VPN erişimleri ile yönetebiliyorlar. Her müşteri kendi tercihine göre sanal güvenlik duvarı, DDOS atak önleme sistemi, aktif savunma sistemi gibi kendi istedikleri güvenlik hizmetlerini seçebiliyorlar. Sunucuları kullandıkları süreye göre enerji ücreti ödüyor ve sunucu maliyetinizi düşürebiliyorsunuz. Sunucu paketleri her büyüklükteki kuruluşlar için en kullanışlı durumdadır.

TT Veri Merkezi Avantajları

Sunucu kirala için TT veri merkezini tercih ettiğinizde sizlere güvenlik dahil birçok avantajı sunacaktır. Kiraladığınız sunuculara yapacağınız veri yükleme ya da veri indirme işlemleriniz için size en hızlı erişim bağlantısı veriliyor. Sunucunun bulunduğu merkez ile adresinizin bulunduğu yer arasında fiber optik kablo bağlantı hizmeti veriliyor. Fiber optik bağlantılarda mesafe sorunu, şebeke bakım ve onarım sorunları gibi durumlarla karşılaşmıyorsunuz. Sunucularınızda oluşan trafik kullanım oranlarını, günlük, haftalık hatta yıllık olarak raporlayabilir ve izleyebilirsiniz.

İşte tam bu noktada devreye profesyonel Veri Merkezi hizmetleriyle Teknetol Telekom giriyor. Teknotel, kesintisiz ve güvenli bir şekilde çalışması gereken sağlık hizmetleri için için profesyonel bir Cloud hizmeti sunarak doğru çözümler üretir. Dünya standartlarında,  kaliteli ve profesyonel hizmet vermeyi gelenek haline getirmiş Teknotel’in Telehouse Istanbul Veri Merkezi, güçlü referanslara dayanan Cloud Servisleri ile iş sürekliliği ve kesintisizlik sağlarken iş süreçlerini akıllı hale getirir.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

TT Veri Merkezi Avantajları ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz