Teknotel’i İş Ortaklarımızdan Levis’tan Dinleyin…

Dünya üzerinde 100’den fazla ülkede 500’den fazla mağazası ile faaliyet gösteren online mağazacılık ve perakende devi Levi’s, Türkiye’deki altyapı çözüm ortağı olarak Teknotel Telekom’u tercih etti.

Levi’s Türkiye Bilgi Teknolojileri ve Sistem Sorumlusu Berker Gürsu Teknotel Telekom’u tercih etme sebeplerini özetle şu sözlerle ifade etti; “Perakendecilik sektöründe sistemik altyapının %100 up olması gerekiyor. Öte yandan otomasyonla beraber, bütün sistemlere lokasyon bağımsız erişebilmek oldukça önemli. Bu noktada çözüm ortağınızı doğru seçmek zorundasınız. Teknotel’in farkı ise teknik ihtiyaç halinde call center anlayışından uzak, Network Mühendisleri ile birebir iletişime girebiliyor ve çok profesyonel bir ekipten destek alabiliyor olmamız.

2019 yılında Levi’s’ın Genel Merkez operasyonu lokasyon değiştirdi ve sadece 1 hafta gibi kısa bir sürede MPLS ve internet bağlantımız tüm şube ve genel merkezimizde hazır bir şekilde kullanımımıza sunulmuştu. Bunun yanı sıra, operasyonel süreçlerimizi yıllardır her türlü aksilik ve probleme karşı %100’e yakın kesintisizlik oranı yürüttüğümüzü de gönül rahatlığı içerisinde söyleyebilirim.

Pandemi süreci ile birlikte 35 kişiye yakın ekip üyemiz evden çalışmaya başladı ve bu süre zarfında dahi Teknotel’in bizlere sağladığı kesintisiz internet hizmeti sayesinde, herhangi bir kesinti veya erişim problemi ile karşılaşmadık.”

1984 yılından bu yana Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren Teknotel Telekom, yüksek performanslı ve kesintisiz altyapısıyla Internet, Cloud ve Data Center hizmetleri sağlamaktadır.

2011 senesinde global veri merkezi ve ICT hizmetlerinin öncü sağlayıcısı TELEHOUSE ile gerçekleştirdiği iş birliği neticesinde Türkiye’nin ilk Carrier Neutral (Taşıyıcı Bağımsız) Veri Merkezi Telehouse Istanbul’u kuran Teknotel, firmaların dijital dönüşümünü hızlandırırken kesintisiz iş süreçlerini garanti altına almaya devam ediyor.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Teknotel’i İş Ortaklarımızdan Levis’tan Dinleyin… ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz