Teknotel Sunucu Barındırma Hizmeti İle Farkı Hissedin

Teknotel Türkiye Veri Merkezi

İşletmelerin son dönemlerde yaptıkları yatırımlarda, bilgi teknolojilerine yaptıkları harcamalar sürekli artış göstermektedir. Bulundukları sektörde güçlü olmak, hedef kitleye ulaşabilmek ve pazarlama gücünü artırabilmek için web sitelerine ve bu sitelerin barınabileceği sunuculara ihtiyaç duyarlar. Teknotel sunucu barındırma hizmetleri veren en güvenilir ve kaliteli firmalardan birisi olduğu için hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Sunucu barındırma hizmetlerinde kullandıkları yeni teknoloji, sınırsız ve kesintisiz erişim imkanları tüm ülkemiz genelindeki firmalar tarafından tercih ediliyor.

Sunucu Çeşitleri

Web sitelerinin barındırılması için oluşturulan sunucu çeşitleri, paylaşımlı hosting, VPS, bulut hosting, WordPress hostign olarak sıralanabilmektedir. Yüksek performanslı sunucu barındırma hizmeti verebilmek için müşterilerine bulut hosting hizmetlerini öneriyorlar. Teknotel.com internet erişim sitelerinde, sunucu hizmetleri ve sunucular hakkında bilgi veriyorlar. Verdikleri bilgiler ile müşterilerinin, kendilerinden en kaliteli ve güvenli hizmeti alabileceklerini, tüm verilerinin güvenli bir şekilde depolanabileceğini belirtiyorlar. Web siteniz için ucuz hosting hizmeti alarak işlemlerinizi yapabilirsiniz. Bunun için domain ve hosting hizmetleri özelliklerini bilmelisiniz. Sunmuş oldukları sunucu hizmetlerinde, tüm müşterilerinin kalite farkını hissetmelerini sağlıyorlar.

Cloud Hosting

Bulut sunucular, internet sitelerine en hızlı erişim yapılmasını sağlamaktadır. Oluşturulan sanal ulaşım ağı ile en yakın sunucunun kullanılmasını sağlamakta ve erişim hızını artırmaktadır. Web siteleri, bulut sunucularda ne kadar yer kullanıyor ise firmalar kullanılan yer için belirlenen ücreti öder ve maliyetlerini düşürmüş olurlar. Veri büyüklüğüne göre alan sınırlaması yoktur. Sunucuda kayıtlı veriler genişlemeye başladığında kullanılan alan kendiliğinden genişler, veriler azaldığında da kendiliğinden daralmaya başlar. Her iki durumda da erişim hızı en üst seviyede kalmaya devam eder. Erişim trafiği yoğun olan web siteleri için bulut sunucu sistemleri tavsiye edilmektedir. Erişim hızı fazla olduğu için ziyaretçi sayısının artmasına neden olabilecektir.

Veri Merkezi Yönetimi

Veri merkezleri tüm sektörlerdeki kuruluşların verilerinin güvenli bir şekilde depolandığı ve erişime sunulduğu alanlardır. Teknotel Telekominükasyon. Firması ülkemizde bu hizmeti vererek veri güvenliğini sağlamaya çalışmaktadır. Firmaların, projelerinin geliştirilmesi, web sitelerinin yayınlanması için yazılım geliştirmeleri yapıyorlar. Sahip oldukları sunucular ile çok sayıda müşterilerine sunucu barındırma hizmeti vererek, müşterilerinin internet erişimlerinde diğerlerinden farklı olmalarını ve bunu hissetmelerini sağlıyorlar. Müşterilerine sunucu barındırma alternatiflerini sunarak, her kullanıcı kendisi için belirlemiş olduğu bütçe durumuna göre seçim yapıyor. SSD teknolojisine sahip tüm sunucularında, veri kaydetme ve verilerin okunması işlemlerinde sağlanabilecek en yüksek hızı sağlamaya çalışıyorlar.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Teknotel Sunucu Barındırma Hizmeti İle Farkı Hissedin ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz