Metro Ethernet Bağlantısı Nasıl Yapılır?

Teknotel Metro Ethernet Bağlantısı Nasıl Yapılır?

Metro Ethernet erişim hizmetinin sağlanabilmesi için servis sağlayıcının merkezi ile hizmet alacak nokta arasında fiber optik kablo döşenmesi gerekiyor. İnternet sağlayıcı santralinden fiber optik kablolar aracılığı ile bir Ethernet switch üzerinden bağlantı yapılır. Metro Ethernet servisleriyle noktadan noktaya ya da çok noktadan çok noktaya bağlantı sağlar. Metro Ethernet bağlantısı nasıl yapılır konusu hakkında detaylı bilgiyi kurumunuza, firmanıza özel olarak satış temsilcilerimizden öğrenebilirsiniz.

Metro Ethernet Bağlantısı Özellikleri

Coğrafi olarak uzak bölgelerdeki ofislerin veri akışını hızlı şekilde sağlayan Metro Ethernet sistemiyle hizmet alan müşterilerin ağları yerel ağlardan ayrılır. Metro Ethernet hizmeti simetrik bağlantı özelliğiyle internet hattında sıkışma yaratmaz.  Müşterilerin tercihi doğrultusunda simetrik veri gönderim imkânı ayrı bir hat tanımlanarak sağlanmaktadır.

Metro Ethernet Bağlantısında Simetrik Bağlantı

Metro Ethernet servisine özel olan simetrik bağlantı indirme ve yükleme hızlarının birbirine eşit olduğu bağlantıdır. Fiber optik ve simetrik bağlantıda, eski teknolojilerde karşılaşılan indirme yapıldığı sırada yükleme yapmaya çalışıldığında yaşanan sorunlar yaşanmaz.

Metro Ethernet hizmetimiz müşterilerin ihtiyaç ve yapısal dinamiklerine göre farklı paketler halinde sunulmaktadır. Metro Ethernet bağlantısı nasıl yapılır diye düşünmenize gerek kalmadan firmanızın yapısal özelliklerinize göre tüm projenizi bize bırakabilirsiniz. Metro Ethernet bağlantısı orta ve büyük ölçekli şirketler, kamu kurum ve kuruluşları, üniversiteler gibi kullanıcılar ve internet ortamında yoğun yükleme ve indirme yapan kullanıcılar için sayısız avantaj sağlar.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Metro Ethernet Bağlantısı Nasıl Yapılır? ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz