Her Bütçeye Uygun Cloud Server Kiralayabilirsiniz

Her Bütçeye Uygun Cloud Server (Bulut Sunucu) Kiralayabilirsiniz

Cloud Server, özel altyapıya bağlı sanal bilgi işlem olanağı sağlayan sunucudur. İnternet kullanımını daha yüksek performans ve erişilebilirlikle kaliteli hale getirmek için Cloud Server yani bulut sunucuları kolaylıkla kiralayabilirsiniz.

Bulut sunucular, yedeklilik ve süreklilik odaklı hizmet sağladığından güç kesilmesi, performans düşmesi ya da disk arızası gibi olumsuz durumların yaşanmasını engeller. Forbes 2020 yılına kadar kurumsal iş yüklerinin % 83’ünün bulut sunucularda olacağını söylüyor.

Şirketlerin iş akışını iyileştiren ve maliyet tasarrufu yapılmasını sağlayan bulut sunucular, geleceğin bilgi işlem olanaklarını yaratan önemli çözümlerdir. Veri güvenliği, otomatik yedekleme ve her yerden erişim gibi avantajlarıyla bulut sunucu, zamandan ve paradan tasarruf etmenizi sağlar.

Teknotel olarak, farklı boyutlarda kullanım ihtiyaçlarına cevap veren bulut sunucu çözümlerimiz bulunuyor. Siz de işletme gereksinimlerinize uygun bir bulut sunucu kiralayarak güvenilir ve işlevsel bilgi işlem kolaylığını yaşayabilirsiniz.

Cloud Server (Bulut Sunucu) Hizmetinin Sağladığı Avantajlar Nelerdir?

Pazar araştırması şirketi Vanson Bourne tarafından yapılan bir araştırma bulutun işe etkisinin özellikle finans fonksiyonlarında iyileştirmeye yol açtığını gösteriyor. Şirketler üretkenliği arttırmak, maliyeti düşürmek ve piyasada daha etkin yer almak için bulut sunucusu hizmetlerinden yararlanıyor.

Bulut sunucu hizmetlerinin avantajlarını şu şekilde sıralayabiliriz;

her-butceye-uygun-cloud-server-teknotel-e1575374309202-300x180 Her Bütçeye Uygun Cloud Server Kiralayabilirsiniz

 

  • Yükseltilmiş güvenlik,
  • Merkezi işbirliği,
  • Her zaman ve her yerden erişim kolaylığı,
  • Ölçeklenebilirlik,
  • Birleşme ve satın alma faaliyetlerin kolaylaşması,
  • Giderlerin azalması,
  • Geliştirilmiş işbirliği,
  • Her zaman açık kullanılabilirlik,
  • Yazılım maliyeti ve personel sayısının azaltılması,
  • Zaman tasarrufu, şeklindedir.

Bulut Sunucu Hizmeti Rekabetçi Piyasada Stratejik Avantaj Sağlıyor

Sunucu barındırma ve sunucu bakımı konusundaki endişeleri, bulut sunucu ortadan kaldırır. Bulut sayesinde kuruluşlar artık çeşitli müşterilerin ihtiyaçlarını sürekli olarak karşılayabilir, müşterilere daha iyi hizmet ve işlevsellik sağlayabilir. Bulut sunucu hizmeti teknik olarak işletmelerin gelişmesine olanak tanır. Rekabetçi piyasada teknik ilerleme stratejik avantaj sağlar.

Teknik altyapı bakımından sağlam olanaklara sahip olan kuruluşlar çok daha etkin dijital pazarlama olanaklarına sahip olur. Büyük maliyet tasarrufu sağlayan bulut sunucu hizmetleri müşterilerinin ihtiyaçlarını kesintisiz olarak karşılamak isteyen işletmelerin de tercihidir. Zamandan ve paradan tasarruf sağlanması kuruluşların stratejik planlamalar yapmasını kolaylaştırır. Hızlı ve daha verimli bilgi işlem müşteriler için her zaman tercih sebebidir. Esnek kapasite olanağı sunan bulur sunucu sayesinde yüksek kapasite gerektiren dijital reklamlar için kapasite eklemesi yapılabilir. Müşteri hizmetleri ve ürün geliştirme olanakları bulut sunucu hizmeti ile iyileştirilebilir.

Bulut Sunucular Uygun Fiyatlara Kiralanabilir Mi?

Firmamızın verdiği bulut sunucu hizmetleri, farklı kullanım ihtiyaçlarına cevap veren uygun fiyat olanaklarıyla sunulmaktadır. Şirketinizin iş gereksinimlerini analiz ederek size uygun bulut hizmetini kiralamanıza yardımcı oluyoruz.

Verilerinin her zaman güvende olması olası sanal felaketlerden korunması için bulut felaket kurtarma hizmeti de sunuyoruz. Bu konuda daha fazla bilgi almak isterseniz de, Teknotel Bulut Felaket Kurtarma İle Güvendesiniz yazımızda bu konuyla ilgili daha detaylı açıklamalara yer verdik.

Şirketinizin veri güvenliği, hızlı erişim, özelleştirilmiş sanal ağ gibi olanaklara sahip olması için siz de bulut sunucu hizmetlerimizi keşfetmelisiniz. Bulut sunucu hizmetleri tüm dünyada giderek daha önemli hale geliyor. Bunun nedeni her sektörde her pazarda dijital gücün başarıya etkisinin artmasıdır.

Teknik altyapı ve dijital gücün sağlam olması şirketler için günümüzde oldukça önemli hale gelmiş durumda. Her sektördeki farklı iş niteliklerine sahip müşterilerimiz için uygun bulut sunucu çözümleri sağlıyoruz. Bütçenize uygun bulut sunucu kiralama seçenekleri ve maliyet hakkında aklınıza takılan tüm soruları bize sorabilirsiniz.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Her Bütçeye Uygun Cloud Server Kiralayabilirsiniz ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz