En İyi 5 WordPress Anket Eklentisi

Teknote-en iyi 5 adet wordpress anket eklentisi

Kullanıcılardan geri bildirim toplanması amacıyla yapılan çalışmalardan biri olan anket, günümüzde sıklıkla başvurulan yöntemler arasında yer alır. Özellikle WordPress bu konuda kullanıcılar için başarılı çözümler üreterek, ihtiyaçların en iyi şekilde karşılanmasını sağlar. WordPress anket eklentileri oldukça çeşitlidir. Talepleriniz ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda bu eklentilerden dilediğinizi kullanabilirsiniz. Bu sayede firmanızın ihtiyacı olan gelişimi göstermesi için, kullanıcıların bizzat kendi görüşlerinden ilham alınarak gerekli stratejiler oluşturulur. Kullanıcılar arasında oldukça popüler olan eklentilerin başlıcaları şu şekildedir:

1- Polldaddy

En iyi WordPress anket eklentilerinden biri olan Polldaddy, diğer birçok eklentiden farklı olarak iletişim formu şeklinde değildir. Bu sayede anket dışında herhangi bir amaçla, ankette verilen bilgiler kullanılamaz. Hem ücretli hem de ücretsiz olarak kullanılan bu eklentinin ücretsiz sürümünde kullanıcılar sınırlı işlem yapabilir.

2- WPForms

WordPress iletişim formu eklentileri arasında en çok rağbet gören WPForms, oldukça ilgi çekici anketler oluşturulmasına yardımcı olur. Bu sayede firmalar eksiklerini kolaylıkla fark eder ve iyileştirme çalışmalarıyla hedef kitlenin itimadını kazanır. E-mail entegrasyonu, koşullu mantık, özel bildirimler, çoklu sayfa formları gibi pek çok özelliğiyle beğeni toplayan eklenti, herhangi bir formun sadece tek bir tıklama ile ankete dönüştürülmesini sağlar. Raporlama özelliğiyle elde edilen verilerin en iyi şekilde değerlendirilmesine yardımcı olur.

teknotel-En-iyi-5-Wordpress-Anket-Eklentisi-e1600673411776-300x300 En İyi 5 Wordpress Anket Eklentisi

            En iyi 5 WordPress Anket Eklentisi

3- Quiz and Survey Master

Web sitesine soru ve anket gibi özelliklerin eklenmesine olanak sağlayan Quiz and Survey Master, en çok tercih edilen WordPress anket eklentilerinden biridir. Kullanıcı dostu bir arayüze sahip olan bu eklentinin kullanıcı basittir. Temel işlemlerin ücretsiz olarak yapılmasına destek olur. Ücretli sürümüyle premium eklenti temin edildiğinde, raporlama ve analiz işlemleri de mükemmel şekilde kullanılır.

4- Gravity Forms

WordPress’in en eski form anket eklentileri arasında yer alan Gravity Forms, kullanışlı yapısıyla oldukça rahattır. Yapılan anketlerin sonuçlarını görmek, ancak admin paneli üzerinden mümkündür. Herhangi bir CSV dosyasına aktarılabilen sonuçların grafiksel gösterimi mevcut değildir.

5- WP-Polls             

Çok daha basit ve pratik bir anket çözümü tercih eden kullanıcılar, WordPress üzerinden WP-Polls anket eklentisini ideal bulur. Ücretsiz kullanım imkanı sunan bu eklenti, günümüzde oldukça geniş bir kullanıcı kitlesi tarafından aktif olarak kullanılır.

Sonuç olarak, Global standartlarda,  kaliteli ve profesyonel hizmet vermeyi gelenek haline getirmiş Teknotel Telekom, Cloud ve Data Center hizmetleri ile firmanızın iş sürekliliğini kesintisiz bir şekilde sağlarken; hosting ve domain servisleri ile de web sitenizin hızlı ve sürekli ulaşılabilir olmasına ve e-posta trafiğinizin sorunsuzca gerçekleşmesine yardımcı olur.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

En İyi 5 WordPress Anket Eklentisi ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz