Metro Ethernet Kurulumu

Teknotel Metro Ethernet Kurulumu

Ölçeklenebilir geniş bant internet sistemi olan Metro Ethernet, kurumunuza özel olarak tahsis ediliyor. Fiber optik kablolama teknolojisi çerçevesinde oluşturulan hizmet ile 5 Mbps ile 10 Gbps arasında değişen hızlara ulaşmak mümkün. Aynı zamanda kuruma özel olarak tahsis edilmesinden ötürü çok daha hızlı ve temiz bir internet erişimi söz konusudur. Bu teknolojiden faydalanmak için ise Ethernet kurulumunun profesyonel bir şekilde gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

İnternet altyapısının firmaya özel olarak sunulması, iletişimde herhangi bir problemin yaşanmasını engelliyor. Veri yoğunluğu yaşanmaksızın internete ulaşmak kolaylaşıyor. Böylelikle mal ve hizmet üretim aşamasında çok daha profesyonel planlama ön plana çıktığı gibi kurumun farklı noktaları ile sağlıklı bir şekilde iletişim kuruluyor.

Metro Ethernet Kurulumu Nasıl Yapılır?

Birden fazla noktada konumlandırılabilen Metro Ethernet, G.SHDSL, ADSL ve ATM hatları merkez ofiste bulunan Metro Ethernet noktasına bağlanarak kapalı bir ağ sistemi oluşturulmasına dayanıyor. Böylelikle hat üzerinde farklı kişilerin kullanımına bağlı bir yoğunluk yaşamanız engelleniyor. Sadece kurum içi veri akışı sağlanarak buna göre yoğunluk bulunması mümkün hale geliyor.

Farklı noktalarda konumlandırılmasına rağmen merkezden yönetilmesi, Metro Ethernet kurulumu ile birlikte kolay yönetilebilir bir altyapıya sahip olmanızı sağlıyor. Ayrıca kapalı bir network sistemi olmasından ötürü veri akışı çok daha güvenli bir şekilde gerçekleştiriliyor. Üstelik hızlı bağlantı imkânının var olması, internet altyapısının sürekli olarak kullanılması gerektiği anlarda ihtiyacı karşılıyor.

Metro Ethernet Teknolojisi ve Sağladığı Avantajlar

Günümüz teknolojik altyapısının gelişmiş olmasıyla birlikte Metro Ethernet servisleri, uzun mesafede çalışabiliyor. 50 km ve üzeri mesafelerde dahi çalışmayı sürdüren sistem, böylelikle kurumlara geniş ölçekte kullanım olanağı yaratıyor. Ethernet switch cihazlarının ileri teknolojik altyapıları neticesinde bağlantının uzun mesafelerde çalışması mümkün hale geliyor.

Esnek bir şekilde ses, veri ve görüntü gibi içeriklerin aktarılmasını kolaylaştıran teknoloji, sağladığı güvenlik ile belli başlı riskleri ortadan kaldırıyor. Sunduğu yüksek hızda bağlantı imkânı sayesinde aktarılması istenen içerik çok kısa sürede karşı tarafa iletilebiliyor. Tüm bu imkânlardan tam anlamıyla faydalanmak içinse Metro Ethernet kurulumu profesyonel bir şekilde gerçekleştirilmelidir.

İşte tam bu noktada, Metro Ethernet hizmetiyle devreye Teknotel Telekom giriyor! Metro Ethernet, bugün de yarın da yaşayacağınız sorunlar karşısında duracak oldukça önemli bir hizmettir. Dünya standartlarında, kaliteli ve profesyonel hizmet vermeyi gelenek haline getirmiş Teknotel, Metro Ethernet altyapımızı yüksek kapasiteler ile destekleyen farklı operatörlerin yurtiçi ve yurtdışı fiber optik erişim altyapıları sayesinde kurumlara iş sürekliliği ve kesintisizlik sağlar. Böylece, işiniz için önemli olan verilerinize her zaman kesintisiz bir şekilde erişebilirsiniz.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Metro Ethernet Kurulumu ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz