Teknotel Yetkinliklerini Nasıl Sürekli Güncel Tutuyor?

Teknotel Teknotel Yetkinliklerini Nasıl Sürekli Güncel Tutuyor

Teknotel Telekom olarak her zaman günceli takip ederek, en yeni uygulama ve sertifikasyonlarla hem çalışanların hem de veri merkezinin yetkinliklerinin dünya standartlarında olmasını sağlıyoruz. Ayırca,  kurulduğumuz günden beri ödün vermediğimiz kaliteli ve profesyonel hizmetlerimizi, beraber çalıştığımız doğru çözüm ortaklarıyla pekiştiriyoruz.

Teknotel’in Çözüm Ortakları ve Sertifikasyonları

Bir yandan, Microsoft SPLA ve Vmware DCV (Professional – Data Center Virtualization) sertifikalarına sahip deneyimli uzmanlarımızla diğer yandan hem Cisco hem VMware Enterprise Solution Provider hem de Veeam Cloud Provider ortaklıklarıyla uzmanlaşarak; müşterilerimize profesyonel, güvenilir ve kesintisiz Veri Merkezi hizmetleri sunuyoruz.

Nedir Bu Çözüm Ortakları Sertifikasyonları

  • Microsoft Spla Partner
1485880443823-300x127 Teknotel Yetkinliklerini Nasıl Sürekli Güncel Tutuyor?

Microsoft SPLA Partner

SPLA ile Servis Sağlayıcı Firmalar, üç yıllık bir sözleşme süresi boyunca, müşterileri için yazılım hizmetleri ve uygulamalar barındırmak üzere uygun Microsoft ürünlerini aylık olarak lisanslar ve kiralar. Microsoft yazılımlarının ticari amaçla kullanımına izin veren tek lisans programı SPLA’dır.

SPLA, geniş bir kitleye son derece özelleştirilmiş ve sağlam çözümler sunmanıza yardımcı olacak barındırma çeşitlerini desteklemektedir.

  • Vmware Certified Professional Data Center Virtualization
1485880443823-300x127 Teknotel Yetkinliklerini Nasıl Sürekli Güncel Tutuyor?

VMware DCV

VMware, sanallaştırma ürünlerinin önde gelen tedarikçilerinden biridir.  VMware sertifikasyonuna hak kazanmak, sanal altyapı alanında sektörde oldukça bilinen bir uzmanlığı kazanmanın ilk adımıdır. VMware Data Center Sanallaştırma sertifikaları, gerçek bir ortamda VMware vSphere ortamlarını tasarlama, kurma ve yönetme düzeyinizi ölçmek için tasarlanmıştır.

Endüstri 4.0 ile uyumlu olan VMware Sertifikasyonu, sektördeki uzmanlıklara ek olarak, ölçeklenebilir ve güvenilir bir sanallaştırma platformunda altyapı yönetimi için profesyonellik sağlar.

  • Vmware Partner Enterprise Solution Provider
1485880443823-300x127 Teknotel Yetkinliklerini Nasıl Sürekli Güncel Tutuyor?

VMware Partner

VMware Çözüm Sağlayıcısı Programı; ortaklarının lisans ve servis işlerini yönlendirmeye yardımcı olarak onlar için yeni fırsatlar yaratır ve rakiplerinden farklılaşmalarına olanak tanır.

VMware sanallaştırma ürünleri ve çözümleri masaüstünden veri merkezine ve buluta kadar birçok özellik sunarak, firmaların ihtiyaçlarını benzersiz bir kaliteyle en iyi şekilde sağlamanıza yardımcı olur.

  • Veeam Cloud Provider
1485880443823-300x127 Teknotel Yetkinliklerini Nasıl Sürekli Güncel Tutuyor?

Veeam Cloud Provider

Veeam Bulut Sağlayıcısı, bir hizmet sağlayıcı modelinde işlev gören bir Veeam çalışma ortağı türüdür.  Veeam, VMware ve Hyper-V ortamları için yedekleme, felaket kurtarma ve sanallaştırma yönetimi yazılımı için dünya liderleri arasında görülmektedir.

Her bulut çözümünün her şirket için doğru olmadığını belirtmek önemlidir.  Veeam Bulut Sağlayıcıların ise bu noktada önemli bir esneklik sunar böylece sunduğu doğru hizmetle birlikte ilerleyen bir iş ilişkisi sağlar.

  • Cisco Registered Partner1485880443823-300x127 Teknotel Yetkinliklerini Nasıl Sürekli Güncel Tutuyor?

Cisco, kendini güçlü bir iş ortamının ve yükselen dijital dönüşümün kesişme noktasında konumlandırmıştır. Cisco Çözüm Ortaklığı, sertifikalı bir Cisco uzmanlığı sunarak güvenilirlik ve profesyonellik sağlar.

Sonuç olarak

Dünya standartlarında,  kaliteli ve profesyonel hizmet vermeyi gelenek haline getirmiş Teknotel’in Telehouse İstanbul Veri Merkezi, global çözüm ortaklarıyla işbirliği yaparak Cloud Servisleri ile kurumlara iş sürekliliği ve kesintisizlik sağlarken onların iş süreçlerini akıllı hale getirmeye yardımcı olur.

1485880443823-300x127 Teknotel Yetkinliklerini Nasıl Sürekli Güncel Tutuyor?

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Teknotel Yetkinliklerini Nasıl Sürekli Güncel Tutuyor? ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz