MPLS Firmanıza Nasıl Fayda Sağlar?

Teknotel MPLS Firmanıza Nasıl Fayda Sağlar?

MPLS, ülke genelini kapsayan ve farklı bölgelere ayrılmış olan ofis, acente ve şube gibi çok noktalı kurumların yararlanabilecekleri bir çözümüdür. Farklı alt yapıların ve teknolojilerin kullanılabilmesi için şekillendirilmiş olan çok noktalı projelerde, kullanım yoğunluğunun yanında ses ve görüntü işlevleri üzerinde de önemli rol oynayan MPLS, bütün lokasyonların kesintisiz bir şekilde çalışmasına olanak tanır.

Kimler MPLS Kullanmalı?

  • Sürekli büyümeyi hedefleyen ve dinamik bir yapıya sahip olan çok lokasyonlu firmalar,
  • Esnek bant genişliğine ihtiyaç duyan firmalar,
  • Coğrafi olarak dağınık bir yapıya sahip olan veya birden fazla noktada faaliyet gösteren firmalar.

MPLS Kullanmanın Avantajları

MPLS çok noktalı projelerde, birden fazla lokasyonu olan her ölçekteki firmanın sürekli ve güvenli iletişim ihtiyacına cevap vermek üzere tasarlanmaktadır. Cloud ve veri merkezi erişimleri ile çok düşük maliyetlere entegre edilebilen MPLS, merkezi donanım yapısına olanak sağlamaktadır. Örnek vermek gerekirse, merkez ofis ve şubelerinde ayrı, veri merkezi için ayrı ve cloud için ayrı güvenlik donanımı kullanmak yerine MPLS ile internet erişimi arasında tek bir güvenlik ekipmanı konumlandırarak maliyetlerinizden tasarruf edebilirsiniz.

teknotel-mpls-firmaniza-nasil-fayda-saglar-3-1-300x300 MPLS Firmanıza Nasıl Fayda Sağlar?

MPLS Firmanıza Nasıl Fayda Sağlar?

Veri aktarımı konusunda en kritik faktörlerin başında “hız”ın geldiğini söylemek yanlış olmayacaktır. Dünya genelinde her türlü bilginin son derece hızlı bir şekilde yayıldığı günümüz şartlarında, bir işletmenin aynı hıza ulaşması varlığını sürdürebilmesi adına oldukça önemli. Teknotel, MPLS omurgası sayesinde firmanızın tüm lokasyonlarda kesintisiz, hızlı ve güvenli bir şekilde haberleşmesini sağlar. Bu sayede, exchange yapılar üzerinden şube veya ofislerinizdeki ERP, muhasebe, stok vb. kritik iş uygulamalarınız kesintisiz ve hızlı bir şekilde çalışır.

MPLS altyapısı, gelişmiş güvenlik ve gizlilik ihtiyacı duyan şirketlerin beklentilerini tam olarak karşılamaktadır. Teknotel’in sağlamış olduğu MPLS hizmeti sayesinde, firmanızın ölçeği ne olursa olsun faaliyet gösterdiğiniz tüm lokasyonlar arasında internet üzerinden değil noktadan noktaya bağlantılar üzerinden haberleşme ve veri alışverişine imkân sunacağından güvenlik beklentiniz tam olarak karşılanacaktır.

Geleneksel network çözümlerinin tüm işlevlerini yerine getiren Teknotel MPLS altyapısının firmanıza sağlayacağı diğer avantajları ise;
  • Leased Line gibi muadil teknolojilere göre çok daha düşük erişim ücretleri sayesinde maliyet avantajı sağlar.
  • Diğer VPN yöntemlerine göre çok daha basit uç ekipmanlar kullanılabilmesi sayesinde çok daha az donanıma ihtiyaç duyar.
  • Noktadan noktaya veya noktadan çok noktaya basit konfigürasyonlar ile doğrudan erişim avantajı sağlar.
  • Kullanıcıya özel verilen kullanıcı adı ve şifre ile servisinizin performansını ve trafiğini 7/24 online olarak izleyebilirsiniz.
  • Kurumunuza özel projelendirme sayesinde maliyet avantajı sunar.
  • Tek noktadan yönetilebilir ve ölçeklenebilir olması sayesinde zaman ve yönetim avantajları sağlar.

İşte tam bu noktada, MPLS hizmetiyle devreye Teknotel Telekom giriyor!  MPLS, bugün de yarın da yaşayacağınız sorunlar karşısında duracak oldukça önemli bir hizmettir. Teknotel’in yaygın omurgası üzerinde sunduğu MPLS, çok lokasyonlu kurumunuzun kesintisiz, hızlı ve güvenli internet erişim ihtiyacına çözümler sunar. Böylece, işiniz için önemli olan verilerinize her zaman kesintisiz bir şekilde erişebilirsiniz.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

MPLS Firmanıza Nasıl Fayda Sağlar? ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz