Metro Ethernet Kurulumu Nasıl Yapılır?

Teknotel Metro Ethernet Kurulumu Nasıl Yapılır?

Güvenli, sorunsuz, düşük maliyetli, yüksek hızda ve kesintisiz Metro Ethernet teknolojisi geniş bantlı bir veri iletişimi sağlayan teknolojidir. Şirketler, çeşitli kurum ve kuruluşlar için özel olarak sunduğumuz Metro Ethernet, verimliliği arttırır ve maliyeti düşürür. Metro Ethernet Kurulumu servis sağlayıcının yerel santrali ile hizmeti alacağı nokta arasında fiber optik kablo çekilerek yapılır.

 Metro Ethernet sanal bağlantısı noktadan noktaya, tek noktadan çok noktaya, çok noktadan çok noktaya bağlantı sağlayan mantıksal bir sistemdir. Metro Ethernet sistemini kurmak için, ilk olarak için kurum ihtiyaçlarına ve çevresel koşullara uygun olarak planlama yapılması gerekir. Metro Ethernet kurulumunda fiber kablo altyapı çalışmaları uygulanmaktadır.

Metro Ethernet Kurulumu Nasıl Yapılır

Yüksek hızda veri aktarımı yapılabilmesi için Metro Ethernet kurulumunda özel altyapı ve uygulama sistemleri kullanılmaktadır. Özel fiber kabloların yer altından ileri teknoloji cihazlar kullanılarak çekilmektedir. Metro Ethernet kurulumu yapılmadan önce detaylı inceleme ve analiz yapılması gerekmektedir. Metro Ethernet her firma ya da kurum için özel proje tasarlanarak kurulmaktadır.

Metro Ethhernet Kurulumu Yapılırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Metro Ethernet uygulanacak alanın incelemesi yapıldıktan sonra proje oluşturulmalıdır. Kurum ihtiyaçlarına özel olarak tasarlanan projede kuruma özel fiber optik hattı kurulur. Kurumun ihtiyacına göre esnek bant olanakları sağlanır. Düşük maliyet ve daha az donanım ile Teknotel Metro Ethernet kurulumunu firmanızın ihtiyaçlarına göre planlamaktadır. Metro Ethernet servisimiz ile çok yüksek hızda internet bağlantısını limitsiz veri gönderimi avantajı ile kullanmanızı sağlıyoruz.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Metro Ethernet Kurulumu Nasıl Yapılır? ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz