Kurumsal Hosting’in Gücünü Keşfedin

Dijital dünya hayatın vazgeçilmezleri arasında girdikçe işletmeler için web siteleri çok önemli olmaya başlamıştır. Özellikle de online bir iş yürütüyorsanız profesyonel bir hosting hizmeti, işinizin ve dolayısı ile firmanızın büyümesinde önemli bir rol oynar. Kurumsal hosting hizmetleri ihtiyacınız olan bilişim alt yapısını çok uygun maliyetler ile size sunar.

Kurumsal hosting hizmetleri ile sağlayacağınız önemli avantajların bazılarını şöyle sıralayabiliriz;

Güvenilirlik:

En yüksek teknolojili ve güvenilir önemler ile bu hizmeti alırsınız. Profesyonel firmaların çok çeşitli sorunlara karşı korumaları ve teknik personelleri vardır. Olası sorunları önceden tespit ederek, ortaya çıkmadan çözerler. Bu şekilde kesintisiz bir hizmet alarak, siz de müşterilerinize kesintisiz bir hizmet verirsiniz.

Teknik Destek:

Kurumsal hosting hizmetleri aldığınızda sorularınıza geri dönüş yapacak, sorunlarınızı hızlı bir şekilde çözecek, deneyimli teknik personelden destek ve yardım alırsınız. Bu hizmetler her zaman 7/24 verilir. Bu da işlerinizin aksamamasını sağlar.

Size Özel Kontrol Paneli:

Kolay kullanımlı kontrol paneli ile hizmetleri kolayca yönetebilirsiniz. Panel üzerinden veri tabanı yönetiminde mail oluşturmaya, verilerinizi yedeklemekten şifreli dizin oluşturmaya kadar birçok işlemi yapabilirsiniz.

Teknotel-Blog-Alan-adlarinda-koklu-degisiklik-alan-adi-transfer-e1585127495260-300x163 Kurumsal Hosting'in Gücünü Keşfedin

Güçlü ve Yüksek Teknolojili Yazılım ve Donanım:

Profesyonel bir firma ile çalıştığınızda donanımdan yazılıma kadar güçlü bir alt yapı ile size hizmetler sunulur. Bu da web sitenizin hem hızlı hem de kesintisiz çalışmasını sağlar.

Esnek Yapı:

Kurumsal hosting seçerken mevcut durumunuza göre uygun seçimler yapabilirsiniz. Ancak firmanız büyüdükçe ek servisler veya alan alarak paketinizi uygun maliyetler büyütürsünüz.

Yedekleme:

Kurumsal hosting paketlerinde sunulan veri yedekleme ve kurtarma hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Verileriniz günlük, haftalık ve aylık şekilde sürekli olarak yedeklenir. Şifreli şekilde de saklanır. Acil durumda veri kaybı olmadan yedeklerinize ulaşabilirsiniz.

Maliyetten Tasarruf Sağlar:

Yatırım sermayesi gerektirmeden aylık uygun fiyatlarla hem web sitenizi hem de mail sisteminizi barındırabilirsiniz. Firmanız büyüdüğünde bile sadece paketinizi değiştirmeniz yeterli olur. Tüm bu işler için eleman istihdam etmenize, donanıma yatırım yapmanıza gerek kalmaz.

Zamandan Tasarruf Sağlar:

Teknik uzmanlık gerektiren bu tarz süreçlerle uğraşmadığınız için kendi ana hedefinize yönelik çalışmalara odaklanabilirsiniz.

Kurumsal hosting hizmetleri gücünüze güç katmanızı, işlerinizi verimli ve etkin yapmanızı sağlayan hizmetlerdir. Kurumsal hosting hizmet ve paketleri hakkında daha detaylı bilgi almak için bu yazımızı okuyabilirsiniz.

Sonuç olarak, Global standartlarda,  kaliteli ve profesyonel hizmet vermeyi gelenek haline getirmiş Teknotel Telekom, Cloud ve Date Center hizmetleri ile firmanızın iş sürekliliğini kesintisiz bir şekilde sağlarken; hosting ve domain servisleri ile de web sitenizin hızlı ve sürekli ulaşılabilir olmasına ve e-posta trafiğinizin sorunsuzca gerçekleşmesine yardımcı olur.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Kurumsal Hosting’in Gücünü Keşfedin ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz