İstanbul Veri Merkezi

Doğru Veri Merkezi ve Doğru Hosting Çözümleri: Teknotel Telekom

Bilgi teknolojisi altyapılarının verimli, kesintisiz ve tehditlere karşı her an korunarak çalışması için veri merkezi çözümlerinin dünya standartlarında profesyonel hizmetle sağlanması gerekir.

Telehouse İstanbul ‘Carrier Neutral’ bir Veri Merkezi dünyanın farklı bölgelerindeki veri merkezleri ile dünya çapında Datacenter Ağı İşletme hizmeti sunuyor. Telehouse İstanbul Veri Merkezi dünyanın en üst düzeyde veri merkezi standartlarını sunan Tier 3+ standartlarıyla tasarlanmıştır.

Telehouse İstanbul Veri Merkezi Operatör bağımsız altyapı özelliği ile diğer veri merkezlerinden farklı üstün standartlar sunuyor. Birçok önemli erişim ağını bir araya getiren Telehouse İstanbul Veri merkezi yurt içi ve yurt dışı fiber bağlantılarını sağlıyor. En üst düzeyde sunucu barındırma hizmeti sunan Telehouse İstanbul Veri Merkezi kusursuz ve kesintisiz hizmet standartlarını mümkün kılıyor.

Telehouse İstanbul Veri Merkezi Farkı

Asya, Avrupa ve Amerika kıtalarını birleştiren Global Data Center Network’ü üzerinde, Carrier Neutral altyapısı ile hizmet sunan Telehouse İstanbul Veri Merkezi kaynak planlaması, elektrik, iklimlendirme, network sistemlerinin 2N+1 aktif yedekli olarak çalışması gibi birçok artı özelliğe sahiptir.

Operatör bağımsız altyapı özelliği kurumlara farklı internet erişim olanakları sunuyor. Genel veri merkezi standartlarını tam olarak karşılayan Telehouse Istanbul Veri Merkezi fiziksel ve elektronik güvenlik sistemleri, su baskını ve yangın algılama ve engelleme sistemleri gibi veri merkezi hizmetlerini kurumlara özel tasarlayarak sunuyor. İleri teknoloji standartları özel teknik mimari ile tasarlayarak güvenli donanım altyapısı ve kesintisiz internet erişimi sağlıyor.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

İstanbul Veri Merkezi ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz