Hosting ve Sunucu Barındırma Hizmetleri

Teknotel Hosting ve Sunucu Barındırma Hizmetleri

Kurumsal hosting hizmetlerimiz müşterilerinizin web sitenize kesintisiz ulaşmasını, e-posta trafiğinizin sorunsuz akmasını son teknoloji sunucular ile sağlamaktadır. Hosting sunucular üzerinden firmanıza, kurumunuza özel bir sunucu barındırma alanına sahip olursunuz. Tüm iş ihtiyaçlarınıza cevap verecek Teknotel’in kurumsal hosting servisleri 7 gün 24 saat profesyonel destek ile sunulmaktadır.

Telehouse İstanbul’un yer, elektrik, internet, işgücü kaynaklarından istediğiniz gibi yararlanabileceğiniz Hosted Exchange, maliyet avantajlı, zaman-mekandan bağımsız, yüksek güvenlikli, yüksek verimlilik sunan, gelişmiş e-posta yönetim imkanı yaratan hosting ve sunucu barındırma hizmetleri arasında yer almaktadır. Reseller hosting hizmetimiz ise kiraladığınız web barındırma alanını başka kişi ve kurumlara da kullandırabilmenize olanak sağlar.

En İyi Hosting Sağlayıcısını Seçmek İçin Nelere Dikkat Etmeli

Kolay yönetim sağlayacak, maliyeti düşürecek, kaliteli hosting altyapısı sunacak hosting sağlayıcısı üst düzey veri tabanı ve 7/24 teknik destek hizmeti sunmalıdır. Kurumlar için özel olarak projelendirdiğimiz hosting çözümlerimiz yapısal dinamiklerinize uygun çözümlerdir. Sizin için en iyi hosting ve sunucu barındırma hizmetleri, yapısal dinamikleriniz incelenerek farklı seçenekler arasından seçim yapabileceğiniz hizmet olanaklarıyla sunuluyor.

Hosting ve sunucu barındırma hizmetleri

Seçimi yaparken sizinle ilgilenerek ihtiyaç ve beklentilerinize, veri akışınıza, kurumsal yapınıza uygun seçenekleri değerlendirmenizi sağlıyoruz. Web geliştirme ve tasarım konusunda, hızlı ve kesintisiz internet erişimi konusunda, bağlantı ve sistem güvenliği konusunda tüm talepleri fazlasıyla karşılayacak global standartlarda hizmet sunuyoruz.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Hosting ve Sunucu Barındırma Hizmetleri ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz