Kaliteli ve Güvenilir Hosting Satın Alma Nasıl Yapılır?

Teknotel Kaliteli ve Güvenilir Hosting Satın Alma Nasıl Yapılır?

Web hosting işletmelerin ve bireylerin internette bir web sitesi yayınlamalarına izin veren hizmettir. Web hostingi web sitenizin, blogunuzun ve dosyalarınızın depolandığı ve güvende tutulduğu internetteki eviniz olarak düşünebilirsiniz.

Disk alanı, veri aktarımı, alanlar, site sayfaları, e-posta gelen kutuları, site tasarım araçları, müşteri desteği ve daha fazlası web hosting hizmetleri arasında yer alır. İyi bir hosting sahibi olmak birçok açıdan avantaj sağlar. Bu nedenle hosting satın alma süreci önemli bir süreçtir. İyi bir hosting güvenilir web sitesi çalışma süresi ve ücretsiz SSL sertifikalarına sahip olmanızı sağlar. Ziyaretçilerinizin her zaman sorunsuz ve güvenli bir çevrimiçi deneyimi yaşaması sahip olduğunuz hosting kalitesine bağlıdır.

En iyi Hosting Hizmetini Nasıl Bulabilirim

Web sitenizin kapasitesini siz belirleyebilirsiniz. İyi bir hosting sahibi olarak yüksek kapasiteli bir web sitesi oluşturabilirsiniz. Web sitenizin yapmasını istediğiniz şeyleri yapabilmesi için hosting seçimi önemlidir.

En iyi hosting hizmetini seçerken dikkat etmeniz gerekenler hız, sunucu tipi, müşteri desteği ve güvenliktir. Web kullanıcıları bir sitenin 2 saniye veya daha kısa sürede yüklenmesini bekler. Bundan daha uzun sürerse ziyaretçilerinizi kaybedersiniz. Çevrimiçi alışveriş yapanlar ürünleri hızlıca bulmak isterler. Site çok yavaş ise alıcıların% 79’u sitenize geri dönmeyecektir.  Alışveriş yapanların % 52’si hızlı yükleme olanağı sunan bir siteye sadık kaldığını belirtmiştir. Yani hosting hizmetinde hız konusuna dikkat etmelisiniz. En iyi hosting hizmeti web sitenizin hızını arttırır.

Hosting Seçiminde Yedekleme Etkisi

Web sitelerinde düzenli yedeklemelerin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Uzmanlar web sitenizi haftada en az bir kez veya her değişiklik yaptığınızda yedeklemenizi önerir. Web sitenizin yedek bir kopyasına sahip olmak olası bir felaketi küçük sıkıntılara dönüştürebilir. Bazı hosting şirketleri düzenli olarak ücretsiz otomatik yedeklemeler sağlar.

Diğer şirketler size uygun bir şekilde kullanabileceğiniz tek tıklamayla bir yedekleme aracı sunar. Her birinin avantajları ve dezavantajları vardır ve bu araçlara ihtiyaç duyup duymadığınız web sitenize bağlıdır. Hosting satın alma sürecinde yedekleme özelliklerine dikkat etmelisiniz. Hosting satın alırken yedekleme olanaklarına dikkat ederek çok daha iyi seçim yapabilirsiniz.

Hosting Seçiminde Veri Aktarımı Özelliği

Veri aktarımı veya bant genişliği aslında web sitenizin hizmet verebileceği ziyaretçi sayısıdır. Bant genişliği depolamadan daha önemli bir ölçüttür. Ortalama bir web sitesi 3 MB’dir. Bu ölçüt sunucunuzun web sitenize gelen her ziyaretçiye 3 MB veri göndermesi gerektiği anlamına gelir.

Web sunucunuz size her ay 10 GB bant genişliği veriyorsa 3 MB / sayfada, ayda 3413 ziyaretçiye hizmet verebileceğiniz anlamına gelir. Her ay kaç kullanıcının web sitenizi ziyaret ettiğini kontrol etmek için google analytics’i kullanabilirsiniz. Web sitenizdeki ziyaretçi potansiyelinize göre hosting satın alma seçiminizi daha doğru yapabilirsiniz. Ziyaretçi sayınızın artabileceğini de hesap etmelisiniz.

Sonuç olarak, Global standartlarda,  kaliteli ve profesyonel hizmet vermeyi gelenek haline getirmiş Teknotel Telekom, Cloud ve Date Center hizmetleri ile firmanızın iş sürekliliğini kesintisiz bir şekilde sağlarken; hosting servisleri ile de web sitenizin hızlı ve sürekli ulaşılabilir olması ve e-posta trafiğinizin sorunsuzca gerçekleşmesine yardımcı olur.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Kaliteli ve Güvenilir Hosting Satın Alma Nasıl Yapılır? ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz