DDoS’tan Haberiniz Yoksa, Şirketiniz Büyük Tehlike Altında

Teknotel DDoS'tan Haberiniz Yoksa, Şirketiniz Büyük Tehlike Altında

Belki de birçoğunuz bu ifadeyi duymuştur fakat sektöre daha yakın olmak ‘DDoS nedir?’ sorusunun cevabını daha rahat vermemizi sağlar. Bir sanal saldırı çeşidi olan DDoS, belli başlı sunuculara yoğun trafik göndererek sistemlerin tamamen kitlenmesine ve bozulmasına ve dolayısıyla işlerin aksamasına neden olur. Bununla birlikte sunucular için beraberinde birden fazla sorun çıkarır. Günümüzde İnternet trafiğini tehdit eden ve karşı konulması gereken saldırıların başında gelen DDoS atakları, Network’ünüzün zarar görmemesi adına sürekli takip altında olmalıdır. İşleyen sisteminizde DDoS ataklarına karşı koyamazsanız, işleriniz sekteye uğrar, iş sürekliliğiniz risk altına girer, verileriniz kaybolur ve en önemlisi hem maddi hem itibar kayıplarına yol açabilecek problemlerle sizi karşı karşıya bırakabilir. 

Teknotel Varsa DDoS Sizi Korkutmasın

DDoS ataklarına karşın geliştirilmiş DDoS Saldırı Önleme Sistemleri, internet üzerinden tarafınıza gelen siber saldırıları, networkünüze ulaşmadan etkisiz hale getirir ve yukarıda bahsettiğimiz ciddi problemleri  pasif hale getirir. ‘Syn’ ile ‘Ack’ tipi TCP Flag adını verdiğimiz saldırılar, ‘ICMP’, ‘DNS’ ve ‘HTTP Flooding’ saldırılarının korkulu rüyası DDoS Saldırı Önleme Sistemleri‘dir. İnternet trafiğinize gelen saldırılar, bu sistem sayesinde temizlenir ve bu ataklardan arınmış ‘Temiz İnternet Trafiği’ sitenize katkısını sağlamaya devam eder.  DDoS atakları için geliştirilen bu koruma ve önleme sistemleri, İnternet trafiğinizi sürekli denetler ve daha ağınıza oluşmadan önce birçok saldırıyı etkisiz hale getirir.

İnternet üzerine çalışmalar yapan kurumsal şirketler, Web servisleri ve türevi kurumlar, güvenlik sistemlerine ekstra para harcamaktansa TEKNOTEL güvencesiyle bu saldırıları korkulu rüya olmaktan çıkarır ve güvenliğe ayıracağı zamanı şirketinin gelişimine harcar. TEKNOTEL‘in müşterisi olan her kurum İnternet’in tehlikeli mecrasında güvendedir. Siz kendi işlerinizi yaparken biz verdiğimiz diğer hizmetlerin yanında sizlerin güvenliği için de her gün ekstra çalışmalar yaparız ve haberiniz dahi olmadan tehlikeleri savuştururuz. Bu yüzden, Colocation (Sunucu Barındırma), Sunucu Yedekleme ve Cloud Sunucu servislerimizden yararlanan müşterilerimiz için IPS/IDS ve DDoS servislerimiz de onlar için en güvenli tavsiyelerimizdir.

DDoS Saldırı Önleme Sisteminin Yakın Arkadaşı IDS /IPS Saldırı Önleme Sistemi 

DDoS Saldırı Önleme Sistemi gibi bir başka siber ve internet üzerinden alacağınız saldırılara karşı gelen sistem ise; IDS/IPS Saldırı Tespit Sistemi’dir. Bu sistemle birlikte Network’ünüze gelecek her türlü saldırı önceden tespit edilir ve tarafınıza ulaşmadan engellenir. Telehouse‘un Dünya çapındaki kalitesinin Türkiye’deki ayağı TEKNOTEL Telekomünikasyon yani bir diğer adıyla Telehouse İstanbul‘un da en önemli hizmetlerinden birisi olan bu güvenlik sistemleri, kurumsal müşterilerimizin İnternet mecrasında alacakları zararları minimize etmek adına her gün gelişerek ve büyüyerek yoluna devam etmektedir. Dünyanın her yerinden gelecek siber saldırılardan korunmak istiyorsanız sizi TEKNOTEL’e davet ediyoruz. 

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

DDoS’tan Haberiniz Yoksa, Şirketiniz Büyük Tehlike Altında ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz