Hibrit Bulut’un Saymakla Bitmeyen Avantajları

Teknotel Hibrit Bulut'un Saymakla Bitmeyen Avantajları

Hibrit Bulut’un (Hybrid Cloud) gelecek yıllarda daha da trend bir hizmet olacağına dair bir iddiada bulunsak sanırım yanılmış olmayız. Nedeni ise; getirileri, götürülerinin çok önünde olan bir hizmet oluşu.

Yoğun İş Temposunda Yüksek Performans

Öncelikle dönemsel olarak iş kapasitesini arttıran Hibrit Bulut, maliyetleri de gözle görülür seviyede düşürür. E-ticaret firmaları için birçok kolaylık sağlayan bu teknoloji, iş yoğunluğunun artış ya da düşüşünü takip edebileceğiniz ve buna göre sunucu alanını değiştirebilmenize olanak sağlar. Fiziki sunuculara sahip olan firmalar, iş yoğunluğunun arttığı dönemlerde çalışma kapasitelerini arttırmak için sunucularının kapasitelerini arttırmaya ihtiyaç duyarlar. Bu işlem hem maliyetli hem de zaman alan bir iştir. Fakat burada devreye ‘Hibrit Bulut’ girer ve hem maliyetten hem de zamandan sizlere tasarruf ettirir. Bu sayede iş yoğunluğu ne kadar yüksek olursa olsun, tam kapasite ile çalışma fırsatını kaçırmamış olursunuz. Hibrit Bulut‘la birlikte, düşük maliyetli çözüme ulaşırken, aynı zamanda yüksek performanstan geri kalmamış olursunuz.

Hybrid Cloud’da Güvenlik Üst Düzeydedir

TEKNOTEL‘de güvenlik her zaman yüksek seviyededir fakat ‘Cloud’ hizmetlerinde en çok sorulan sorulardan biri de ‘Güvenlik’ seviyesinin ne durumda olduğudur. ‘Hibrit Bulut‘ ile birlikte bu konuda ‘Bulut’ sisteminin çok önündedir. Bulut’a göre birçok güvenlik önlemi alır ve gizli kalması gereken tüm verileri ‘Özel Bulut’ sunucularında saklama imkanı sunar. Güvenlik katmanlarının yanında birçok şifreleme yöntemiyle bilgileriniz gizli saklı bir köşede kalırken aynı zamanda yanınızdaymış gibi 7/24 ulaşılabilir olur.

Kullandığınız Kadar Ödersiniz

Hibrit Bulut’, şirketlerin sektörel ihtiyaçlarına göre kullanım alanı sunarken ekstra maliyeti olan hiçbir şey yüzünden maddi zarara uğramazsınız. İş yüklerinizi ve alanlarınızı, Özel ve Genel olarak sınıflandıran bu hizmet, firmalara esnek çalışma imkanları sunar. İstediğinizi alır, kullandığınızı ödersiniz.

Bununla beraber TEKNOTEL’in 7/24 hizmetinizde olan müşteri hizmetleri ve profesyonel teknik personeli, dilediğiniz zaman ulaşabileceğiniz birer yardımcıya sizler için dönüşür ve kurumsal şirketinizin problemini her daim çözebilir. Bununla birlikte ‘Hibrit Bulut’ dijital sektörde yer alan firmalar için birçok kolaylık sunar. BT altyapıları kurmanın mali açıdan yükümlülükleri, firmaları zorlayabilir. Bu yüzden KOBİ’ler için bu maliyetler can sıkıcı rakamlara ulaşabilir. Bu sebeple kurmak yerine kiralamayı tercih etmek kurumsal firmalar için bir şanstır. Tasarruf ederken, yüksek kaliteye TEKNOTEL aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Hibrit Bulut’un Saymakla Bitmeyen Avantajları ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz