Hayattan Soğumadan Sistemleri Soğutun!

Teknotel Teknotel Colocation Sağlayıcılarında Güvenlik

Telekomünikasyon şirketlerinin veri merkezlerine olan ihtiyaçları her geçen gün artıyor..

Geçmişte sunucu odası veya sistem odası olarak da adlandırılan veri merkezleri,  git gide artan büyük verilerden dolayı günümüzde veri ambarları olarak nitelendirilir. Bir başka deyişle sistem odası, bir şirketin IT sistemlerinin ve donanımının tümünü kapsar. Veri merkezleri en güvenilir tesisler olarak da kabul edilir.

SİZ DEĞİL, VERİ MERKEZİNİZ SOĞUSUN

Veri merkezlerinin inşa edileceği yerlerin seçimi de çok önemlidir. Sıcaklık ve nemin kontrol edildiği, elektrik kaynağının stabilize edildiği ve kesintisiz olduğu özel şekilde iklimlendirilmiş bir alan olmalıdır. Telehouse Istanbul Data Center, bahsetmiş olduğumuz elverişli ortamlarda müşterilerine hizmet verir. Böylelikle herhangi bir kesinti ya da kriz durumlarına fırsat verilmeden iş sürekliliğiniz normal tempoda devam eder.

BAŞARILI VERİ MERKEZLERİNİN KAYNAĞI İYİ BİR SOĞUTMA SİSTEMİNDEN GEÇER

Veri merkezi soğutmada konvansiyonel sistemlerin yanı sıra yeni yöntemlerde geliştiriliyor. İleri teknoloji soğutma sistemlerinin başarılı olması;  daha az güç tüketimi sağlar… Ve böylelikle daha yüksek performans elde edilir, yıllık enerji kullanım maliyetleri de ciddi oranda düşer. Günümüzde kulaktan kulağa yayılan sıvı soğutma sistemlerinin daha hesaplı olduğundan da bahsediliyor. Global Market Insights’a (GMI) göre; veri soğutma ekipmanı için dünya çapındaki pazar 2024 yılına kadar 20 milyar dolara ulaşacak ve 2016 yılında harcanan 8 milyar doların üzerinde bir sıçrama olacak. Yine GMI, sıcak ve soğuk koridorlar  gibi geleneksel yöntemlerin kendini, sıvı soğutma gibi yeni metodojilere bırakacağını belirtti.

ÇEVREYE DUYARLI VERİ MERKEZLERİ

İş sürekliliğiniz sorunsuz devam ediyor, herhangi bir kesinti yaşamıyorsunuz, Sizlere sağladığımız hizmetlerden memnun kalıyorsunuz… Sadece bu hizmetlerle kalmıyor, doğanında takdirini kazanmak istiyoruz. Bu nedenle de çevreye duyarlı  projelere yatırım yapmayı hedefliyoruz.

Sunucu barındırma servislerinin birçok ayrıcalıklı hizmet ile birlikte sağlandığı Telehouse Istanbul’un; enerji, iklimlendirme, yangın/su baskını koruma ve elektronik/fiziki güvenlik alt yapıları dünyadaki tüm diğer Telehouse işletmeleri gibi, en üst düzeyde sağlanır. Fazla enerji tüketimine yol açılmaz. Verileriniz, veri merkezlerimizde muhafaza edilen servislerimizde güvenli bir şekilde saklı tutulur. Böylelikle Telehouse Istanbul, hem iş sürekliliğinizin devamı ve başınıza gelebilecek olası talihsizliklere karşı paravan görevi görür hem de doğadan tam not almayı hedefleyerek çevreye duyarlı planlar geliştirmeye devam eder.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Hayattan Soğumadan Sistemleri Soğutun! ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz