Enformasyon Çağında Cloud’un Önemi

Teknotel Enformasyon Çağında Cloud'un Önemi

Yaşadığımız çağa bir isim vermek gerekirse bilgi çağı demek birçok kişinin aklından geçen ortak isim olabilir. İçinde bulunduğumuz çağ kesintisiz bir bilgi akışının yaşandığı ve bilgiyi doğru bir şekilde kullanmanın önem kazandığı bir çağ olarak ön plana çıkmaktadır.

Bilgiyi depolamanın ve elde tutmanın bir yolu da internet araçlarını kullanmaktan geçer. Günümüzde sıklıkla kullanılan cloud sistemleri ile bilgiye erişmek ve bilgiyi saklamak mümkün hale gelmiştir. Cloud sunucu fiyatları ihtiyaçlara göre değişebilmektedir.

Cloud sunucunun İngilizce karşılığı cloud server’dır. Türkçe karşılığı bulut sunucu olan bu sistemler, verilerin depolanmasını ve gerektiğinde bu verilere ulaşabilmeyi sağlamaktadır.

Bulut sunucu işlemci ya da bellek gibi donanımsal birimlerin ortak bir kaynak havuzundan karşılayan ve anlık güncellenebilen sistemlerdir. Bulut sunucular sayesinde firmaların veri merkezleri kurmasına gerek kalmaz. Saatlik ücretler ile kullanılabilen cloud sunucular sayesinde gerek bakım maliyetleri açısından gerekse de ilk kurulum açısından kazanımlar elde edilebilmektedir. Cloud sunucu kullanmanın farklı avantajları mevcuttur. Örneğin, cloud sunucular arızalardan etkilenmedikleri için iş süreçleriniz kesintiye uğramaz. Donanım kaynakları bir havuzdan temin edildiğinden arızalanan bir sanal işlemci ya da bellek anında havuzdaki bir diğeri ile değiştirilerek kesintisiz iş akışı sağlanır. Cloud sunucular aynı zamanda verimlilik artışı anlamına gelmektedir. Maliyet açısından firmalara önemli kazançlar sağlar.

Ekonomik Cloud Sunucu Çözümlerimiz İle Yanınızdayız

Firmanızın ihtiyaç duyduğu veri depolama çözümlerine ulaşmak için bizi tercih edebilirsiniz. Firmanıza özel ve en uygun cloud sunucu fiyatları bizdedir. Cloud sunucularımız ile size özel tahsis edilen kaynaklar kullanılarak yalıtılmış ve bağımsız bir sanal sürücü imkânı elde edebilirsiniz.

Verilerinize her zaman ve her yerden güvenle ulaşabilmek için firmamızın hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Veri depolamanın yanı sıra veri yedekleme imkânı ile de sizlere güvenceli hizmetler sunuyoruz.

Sistemlerimizde VmWare ve Hyper-V sanallaştırma yazılımları kullanılmaktadır. HP Blade ve CISCO network gibi güçlü sunucu altyapılarımız ile size güçlü ve etkin bir alt yapı sunuyoruz. Firmanızın verileri önemli ise bizi tercih edebilirsiniz. 

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Enformasyon Çağında Cloud’un Önemi ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz