Firmalar ve Sunucu Barındırma Hizmeti

Teknotel Firmalar ve Sunucu Barındırma Hizmeti

Co-location olarak adlandırılan sunucu barındırma hizmeti İngilizce kelime anlamında ortak konumu ifade eder. Hızlı ve kesintisiz erişim sağlayan sunucu barındırma hizmeti enerji harcamalarını en aza indirecek şekilde tasarlanır. Dijital çalışmalara olanak sağlayan donanımların enerji ihtiyacını, soğutma, internet sağlama ve veri merkezinde çalıştırma gibi ihtiyaçlarını sunucu barındırma hizmeti sağlamaktadır.

Sunucu Barındırma Hizmeti Avantajları

Firmalar, kurum ve kuruluşlar için kendi sunucularına sahip olmak çok büyük avantajdır. Sunucu barındırma hizmeti iş olanaklarını, sürekliliğini ve kalitesini arttırmaktadır. Bu nedenle büyük firmalar sunucu barındırma hizmetini avantajlı bir yatırım olarak görmektedir. Dijital donanımın en yüksek seviyede kullanılmasını sağlayan sunucu barındırma hizmeti firmanın ya da kurumların hızının ölçülüp ihtiyaç duyulan verimin alınmasına olanak tanır.

Sunucu Barındırma Hizmetine Neden İhtiyaç Duyulur

Her şeyden önce sunucu barındırma hizmeti yüksek performanslı, yüksek erişim imkanı sağlar. Kurumların, firmaların kendi dijital ağlarında yaşanabilecek aşırı yüklenme, yoğun trafikten kaynaklı erişim sorunları gibi sorunları ortadan kaldırır. Profesyonel yönetim, yüksek erişim için yüksek maliyetten kurtulma, kesintisiz erişim, tasarruf gibi avantajları nedeniyle sunucu barındırma hizmetine ihtiyaç duyulmaktadır.

Telehouse Istanbul’un ‘Carrier Neutral’ yapısı tüm bu avantajları ikiye katlayarak farklı Servis Sağlayıcılardan erişim alma imkânı sunuyor. Tier 3+ standardına uygun tasarlanmış Telehouse İstanbul’un altyapısı, kurumlara, firmalara Tam Yedeklilik ve Sunucu Barındırma hizmetlerinde dünya standartlarında olanaklar sağlıyor.  Yurt içinden 4 ayrı, yurt dışından 2 ayrı internet operatörü erişim imkanlarımızla sunucu barındırma hizmetinde beklentileri fazlasıyla karşılıyoruz.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Firmalar ve Sunucu Barındırma Hizmeti ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz