En İyi Reseller Hosting

Teknotel En İyi Reseller Hosting

Günümüzde hemen hemen kurumsal her şirket bir web sitesine gereksinim duyuyor. Bu ihtiyaç talepleri de beraberinde web tasarım gibi dijital hizmetlere olan ilgiyi arttırıyor. Bu çerçevede özellik çalışma dünyasında pek çok şirket reseller hosting konusunda büyük bir talep patlamasına neden oldu. Durumun bu şekilde cereyan etmesi; birçok bilişim şirketinin ve girişimcilerin düzenli bir gelir elde etmek için yönünü buraya reseller hostinge çevirmesine neden oldu. Eğer sizlerde kurumsal şirketinizin iyi bir hosting sunucusuna sahip olmasını istiyorsanız mutlaka iyi bir reseller hosting firmasını tercih etmeniz gerekiyor.

Reseller Hosting Nedir?     

İyi bir reseller hosting tercih etmeden önce, bu tür bir hostingin ne anlama geldiğini, ne gibi avantajlar sağladığını bilmek karar verme sürecinizi kolaylaştıracaktır. Öncelikli olarak reseller hosting bulunan sabit disk alanı ve bant genişliği sağlayıcı şirket tarafından bir diğer şirkete kiralanır. Daha sonrasında ise sabit disk ve bant genişliğini kiralayan şirket, kiraladığı hostingi üçünü kişilere kiralar. Daha basit anlatmak gerekirse reseller hosting, bir hosting firması gibi üçüncü kişilere de hosting kiralanmasına imkan verir. Dolayısıyla kiralamış olduğunuz reseller hostingi başkalarına kiraya vererek düzenli bir gelir de elde edebilirsiniz.

Reseller Hostin Yararları ve Avantajları

Reseller hostingin en büyük avantajı bahsedildiği üzere üçüncü taraflara kiralanabilir özellikte olmasıdır. Bu durum ek bir gelir elde etme imkanı yaratıyor. Bunun yanı sıra profesyonel bir hosting firmasıymış gibi hisse kapılabilirsiniz. Aynı zamanda yapmış olduğunuz tüm işlerden kar elde etmeye başlayabilirsiniz. Üstelik kendi tercihleriniz ve müşteri talepleriniz doğrultusunda kendi hosting paketlerini oluşturma imkanı bulabilirsiniz. Ayrıca kendi marka değerinizi yaratarak müşterilerinize fatura bile kesebilirsiniz.

En İyi Reseller Hosting Firmaları

Reseller hosting konusunda oldukça iyi reseller hosting sağlayıcıları bulunuyor. İyi bir reseller hosting hizmeti bilindiği üzere reselin bulunduğu sunucuya göre değişebiliyor. Bu durumda dikkat etmeniz gereken noktalar; sağlayıcı firmanın server lokasyon konumu ve server yanıt verme süresidir. Bu kriterler doğrultusunda en iyi reseller hostingin Linux Reseller, Windows Reseller ve Europe Reseller firmalarına ait olduğunu söylemek mümkündür.

İşte tam bu noktada, kurumsal hosting hizmetleri ile devreye Teknotel Telekom giriyor! Size özel barındırma alanları ile tüm yeni nesil kurumsal hosting ihtiyaçlarınızı karşılayan Teknotel, pek çok ek web hosting hizmetleri ile de web sitenizin hızlı ve sürekli ulaşılabilir olmasına ve e-posta trafiğinizin sorunsuzca gerçekleşmesine yardımcı olur.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

En İyi Reseller Hosting ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz