Lisans Kiralama Hizmetimiz ile Fazla Masraftan Kaçının

Lisans kiralama hizmeti, yazılımların kiralanmasıdır. Bu hizmet sayesinde yüksek maliyetli Microsoft yazılımlarını satın almaya gerek kalmadan, uygun aylık bedeller ödeyerek kullanabilir, bu şekilde iş süreçlerinizi yönetebilirsiniz. Lisans kiralama hizmetlerinde;

  • Microsoft server (sunucu) yazılımları,
  • Kullanıcı yazılımları,
  • Microsoft Office programları
  • İşletim sistemleri, şeklinde kiralama yapılabilir.

Lisans kiralama süreciniz boyunca kullandığınız yazılımlarının güncellemesine herhangi bir ek ücret ödenmesine de gerek kalmaz. Microsoft SPLA (Service Provider Licence Agrement) bir lisans kiralama modelidir. İhtiyacınız olan yazılım ne olursa olsun satın alma maliyetlerine katlanmadan yani başlangıç için hiçbir ödeme yapmadan lisansları kullanabilir, ihtiyacınız bittiğinde ya da istemediğiniz her an sözleşmenizi sonlandırabilirsiniz.

Lisans Kiralama Hizmetlerinin Faydaları

  1. Maliyet tasarrufu sağlar. Lisans satın almaya gerek olmadığından yüksek satın alma maliyetlerinden kurtulursunuz. Bu hizmet, aylık olarak lisans kullanımınız dikkate alınarak faturalandırılır.
  2. Öngörülebilir maliyetler sunar. Lisans kiralama bedelleri aylık olarak hesaplanır, yılda bir kez güncellenir. Bu şekilde öngörülür maliyetler ile kolay bir bütçeleme yapılabilir.
  3. Vergi avantajı sağlar. Aylık faturalar; gider olarak gösterildiğinden, vergi avantajı imkanı da olur.
  4. Microsoft’un tüm ürünlerini kiralama yapabilirsiniz. İş süreçlerinize bağlı olarak ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.
  5. En son sürümü kullanma imkanı sunar. Kiralama yaptığınız süre boyunca lisans sürümlerinin güncellemelerine ek ücret ödemeden kullanırsınız. Otomatik olarak tüm lisanslar güncellenir.
  6. Lisans kiralama yaptığınızda, hem lisans türünü hem de adedini ihtiyacınıza göre değiştirme imkanınız vardır. Çok kısa süre içerisinde talepleriniz karşılanır.
  7. Bütünleşik hizmet alma imkanı vardır. Lisans kiralama yapacağınız firmanın diğer hizmetlerinden de yararlanarak, ihtiyaç duyduğunuz diğer hizmetlere kolay ve hızlı şekilde ulaşabilirsiniz.

Lisans Kiralama Hizmeti Kimler İçin Uygundur

  • Dönemsel personel istihdamınız varsa,
  • Proje bazlı iş süreçleriniz varsa,
  • Çalışma alanlarınızın yeri sürekli değişiklik gösteriyorsa,
  • Devamlı surette sahada çalışanınız varsa,
  • Uzak mesafeli projeler yürütüyorsanız,
  • Sürekli güncel lisans kullanmak istiyorsanız,
  • Microsoft yazılımlarına yatırım ücreti ödemek istemiyorsanız, kolaylıkla lisans kiralama hizmetinden yararlanabilirsiniz.

Lisans kiralama ile ilk yatırım maliyetleri olmadığından firmalar kendi temel hedeflerine daha kolay odaklanırlar.

Kiralama hizmetleri günümüzde bilişime sermaye yatırımı yapmak istemeyen firmaların tercih ettiği bir modeldir. Birçok kiralama türü ile bilgi işlem alt yapınızı profesyonel şekilde oluşturup yönetebilirsiniz. Mesela, cloud sunucu kiralama ile maliyetlerinizi düşüme konusunda merak ettikleriniz varsa bu yazımızı okuyabilir ya da daha fazlası için tıklayabilirsiniz.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Lisans Kiralama Hizmetimiz ile Fazla Masraftan Kaçının ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz