En Güvenli Bulut Depolama

Teknotel Reseller Hosting Kurulumu

Bulut depolama şirketinize ait verileri internet ya da başka bir ağ vasıtası ile aktarmaya ve gerektiğinde bu verilere erişebilmeye imkân tanıyan teknolojiye verilen isimdir. Bireysel kullanım için ücretsiz bulut depolama sistemleri mevcut olup, kurumsal kullanım için ücretli ve profesyonel bir hizmet satın alınabilmektedir. Bulut depolamada güvenlik ön planda olup en güvenli bulut depolama için firmaların sunduğu hizmetin özelliklerine bakmak gerekir.

Bulut Depolama ve Özellikleri

Günümüzde yüzlerce farklı bulut depolama çözümü vardır. Kişilerin e-postalarını barındırma ya da resimlerini depolama gibi şahsi amaçların yanı sıra ticari işletmelerin ihtiyaçları için de bulut depolama çözümleri bulunmaktadır. Bulut depolama sistemleri bu hizmetten yararlanacak kişi ya da kurumun ihtiyaçları göz önüne alınarak şekillendirilir, yetkilendirme ve erişim kanalları müşteri ihtiyaçları göz önünde tutularak sistem oluşturulur.

İşletmelerin tercih ettiği üç farklı bulut depolama sistemi vardır. Yapılandırılmamış veriler için genel bulut depolama sistemleri kullanılır. Bir şirketin güvenlik duvarı ile korunan ve özel işlemlere tabii tutulan bulut depolama sistemine ise özel bulut depolama ismi verilir. Genel ve özel bulut depolama sistemlerinin bir karışımı olan bir diğer sistemin ismi ise karma bulut depolama adı ile bilinir.

Bulut depolama sistemleri firmalara avantajlar sunar. Maliyet ve güvenlik açısından önemli artıları olan bulut depolama sistemleri sayesinde istenilen zaman ve mekanda verilere güvenle erişmek mümkün olur. Bulut depolama sistemlerinde güvenlik sizin için önemli ise en güvenli bulut depolama sistemlerini tercih edebilirsiniz.

Güvenilir Bulut Depolama Çözümleri İçin Firmamızı Tercih Edebilirsiniz

Firmanız için en güvenli bulut depolama sistemlerini arıyorsanız, bizi tercih edebilirsiniz. İngilizce dil desteğinin yanı sıra dosya paylaşımı ve yedeklemeye de imkan veren sistemlerimiz verilerinize tüm cihazlardan erişebilmenize olanak sağlamaktadır. Uzman mühendislerimiz sizlere 7 gün 24 saat teknik destek vermekte olup, sorunlarınızla birebir ilgilenen size özel atanmış müşteri temsilcilerimiz sayesinde problemleriniz anında giderilir.

Yüzde yüz yedekli ve kesintisiz erişim sağlanan sistemlerimiz yurt içinden ve yurt dışından anlaşmalı operatörlerimiz sayesinde size güvenilir bir hizmet vaat etmekteyiz. Global standartlarda hazırlanmış veri merkezimiz ile verileriniz güvenli ellerdedir.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

En Güvenli Bulut Depolama ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz