Gelin Hep Birlikte Bulut Bilişim’i İnceleyelim

Teknotel Kurumsal Haberleşme Servisi: Hosted Exchange

Dünya’da ve ülkemizde günden güne yayılan ve gelişen ‘Cloud Computing’ yani ‘Bulut Bilişim‘ teknolojisini birlikte gelin birlikte inceleyelim. Elinizde, aklınızda ve bilgisayarınızda ne var ne yok hepsini sizler için nereye giderseniz gidin taşıyan teknolojiye Cloud Computing (Bulut Bilişim) denir. Peki, bu işi nasıl yapıyorsunuz dediğinizi duyar gibiyiz…


ŞİRKETTE DEĞİLKEN ŞİRKETİNİZİ AYAĞINIZA GETİREN SİSTEM: BULUT BİLİŞİM


Çok basite indirgeyerek anlatmak gerekirse; Bir flaş bellek düşünün. Yanınıza alamadığınız zamanlarda, deniz kenarında güneşlenirken bile şirketinizle ilgili muhasebe kayıtlarını inceleyebileceğiniz, evde unutsanız bile işyerindeymişcesine şirketinizin devamlılığını sağlayabileceğiniz, Veri Merkezi’nin yardımıyla her türlü bilgiye erişebildiğiniz, hatta ve hatta kurabileceğiniz programları yüksek performansla ve kesintisiz olarak dilediğiniz şekilde kullanabileceğiniz bir teknolojiden söz ediyoruz.


BAVUL HAKKINIZDAN ÇALMAYAN TEKNOLOJİ


Düşünürken bile hayal gibi gelirken bizler TEKNOTEL olarak bunu gerçeğe dönüştürdük ve siz kurumsal müşterilerimizin hizmetine sunduk. Dünya’nın neresine giderseniz gidin, bu mükemmel sistem bavuldaki kilogram hakkınızdan da çalmayacak. Bu bilgiyi de kapanışı yaparken sizlere sunmak isteriz.

Tabii ki bu sistemi layığıyla kullanmak adına, yüksek kalitede ve hızda bir internet hizmeti alıyor olmanız gerekiyor. Bunun içinde Teknotel’in İnternet hizmetini bir sonraki yazımızda sizlere detaylı şekilde anlatacağız. TEKNOTEL BLOG’u takipte kalın!

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Gelin Hep Birlikte Bulut Bilişim’i İnceleyelim ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz