Kesintisiz Çalışan Pek Bir Akıllı Bu Bulutlar

Teknotel Kesintisiz Çalışan Pek Bir Akıllı Bu Bulutlar

Bulut Bilişimin yaklaşık 10 sene önce dünyaya gözlerini açtığı dönemden bugüne iş kollarında pek çok gelişme, buna bağlı olarak pek çok inovatif çözüm kendini gösterdi. İlk etaptaki tökezlemelerin ardından bahsettiğimiz inovatif çözümler artmaya başladı.

Kurumların ve iş ortaklarının talep ettiği basitliği ve verimliliği sağlamak için işletmelerin Bulut’a giderek artan güveni, veri korumanın ve erişebilirliğin önemli bir endişe kaynağı olduğu anlamına geliyor. Herhangi bir firma dünyanın en iyi AI tabanlı müşteri istihbarat platformuna sahip olabilir ama platforma günlerce erişilememesi değerini kaybetmesine neden olur.

Altyapının Kesintisiz Çalışması Şart!

Her büyüklükteki işletmeler ve bağımsız yazılım tedarikçileri, bulut platfomlarından yararlanabilmek için tasarlanmış uygulamaları, çözümleri tanımlama ve taşıma becerilerini geliştirdikçe bulut tabanlı uygulamalar artacaktır. Bulut tabanlı uygulamaların sağladığı maliyet, ölçek ve verimlilik avantajları göz ardı edilmeyecek bir noktaya geldi. Artık Bulut’un gerekliliğinden çok daha nasıl geliştirilebilir? soruları kulaktan kulağa dolaşıyor.

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren Ayşe Işıl’ın yorumu şöyle:

”(…) Aldığımız her nefeste bir veri üretiyoruz. İşin ticari boyutuna baktığımız zaman bu verileri bir yerlerde uzaya göndermiyoruz. Bu verileri bir şekilde toplayıp verilerle ilgili doğru bakış açılarını elde ederek müşterimizin profilini çok net çizebiliriz. O zaman işinizin kritik noktası ne? Veri toplama. Veri toplamak için neye ihtiyacımız var? Sağlıklı bir sistem altyapısına ihtiyacımız var. ”

Firmalar Bulut Bilişimden Ne Bekliyor?

İşletmeler için petabaytlarca veri ve inanılmaz derecede hızlı hesaplama kaynakları ile güçlendirilen makine öğrenme yetenekleri, tüketici deneyimlerini, biyoteknik araştırmaları, finansal modellemeyi ve sayısız uygulamayı etkileyeceğini söylemek mümkün.

Güçlü bir altyapınız yoksa kötü bir haberimiz var…

Şu ana kadar Bulut ve avantajlarından bahsettik, en iyi servislerden faydalanmanız için güçlü bir Veri Merezi altyapısı olmazsa olmaz. Kurumsal profilinize bakarak seçiminizi iyi bir altyapıya sahip kurumdan yana kullanmanız gerekir. Bulut Bilişim’i nelerin değiştireceği konusunda henüz yeterince bilgiye sahip değiliz. AI ve makine öğrenimi, Büyük Veri ve analitiğinin sentezlenmesiyle pazarlama ve satışında büyük önem taşır. İşte tam bu noktada devreye profesyonel Veri Merkezi hizmetleriyle Teknetol Telekom giriyor. Teknotel, kesintisiz ve güvenli bir şekilde çalışması gereken sağlık hizmetleri için için profesyonel bir Cloud hizmeti sunarak doğru çözümler üretir. Dünya standartlarında,  kaliteli ve profesyonel hizmet vermeyi gelenek haline getirmiş Teknotel’in Telehouse Istanbul Veri Merkezi, güçlü referanslara dayanan Cloud Servisleri ile iş sürekliliği ve kesintisizlik sağlarken iş süreçlerini akıllı hale getirir.

 

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Kesintisiz Çalışan Pek Bir Akıllı Bu Bulutlar ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz