Ekonomik Sunucu Barındırma

web server

Sunucu barındırma servisleri kurumunuza hızlı ve güvenli internet erişimi gibi birçok avantaj sağlar. Teknotel Telekom ucuz sunucu barındırma hizmeti alabilmeniz için çeşitli seçenekler sunar. Kullandığınız ölçüde ve kullandığınız trafiğe göre ekonomik tarifelerle ücretlendirme avantajını Teknotel sunucu barındırma hizmeti ile yaşayabilirsiniz.

Teknotel Telekom’un uydu yedekli ve 7/24 teknik destekli altyapısından alacağınız sunucu barındırma hizmeti, kullandığın kadar öde modeli ile ekonomik ve güvenli sunucu barındırma hizmeti almanızı sağlar. Kıtalar arası global veri merkezi ile dünya standartlarında sunucu barındırma hizmetini avantajlı ücretlendirme seçeneklerimiz ile uygun fiyatlara alarak firma başarınızı arttırabilirsiniz.

Ucuz Sunucu Barındırma Yüksek Hızda Erişim

Teknotel uygun fiyat avantajlarıyla sunucu barındırma hizmeti sunarken kullanıcılara hız sınırlandırması koymaz. Her daim yüksek hızda internet erişimine ekonomik yollardan sahip olmanızı sağlar. Ucuz sunucu barındırma hizmeti ararken kaliteden ödün vermenizi engeller.

Kurumların veri transferinin ölçülmesi yoluyla kullandıkları kadar ödeme yapabilecekleri ekonomik sunucu barındırma hizmeti sunuyoruz. Kurumunuzun ihtiyacı olan internet erişim kalitesine ulaşabileceğiniz sunucu barındırma hizmetimiz; enerji, iklimlendirme, yangın/su baskını koruma ve elektronik/fiziki güvenlik altyapı hizmetleri ile birlikte verilmektedir.

Kurumunuzun kendi ağında yoğun trafikten kaynaklı oluşabilecek aşırı yüklemeleri önleyen sunucu barındırma hizmetimiz kurulum ve işletme yükü gibi maliyetleri de ortadan kaldırır. İhtiyacınız olan yüksek erişim kalitesine yüksek maliyetler harcamadan kavuşmuş olursunuz. Anında tüm donanım ve sunucu sorunlarınıza çözüm üretilir ve iş uygulamalarınız kesintisiz devam eder.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Ekonomik Sunucu Barındırma ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz