Doğru Cloud Stratejisinin Anahtarı; Telehouse Istanbul Veri Merkezi

Cloud teknolojileri firmaların BT altyapılarına dinamik bir yapı kazandırarak, operasyonel ve sermaye harcamalarını azaltarak değişen pazar taleplerinin karşılanması noktasında yeni ürün ve hizmetlerin geliştirilmesi ve piyasaya sürülmesinde firmalar için alternatif güç kaynağı oluşturmaktadır. Bu da Cloud teknolojilerine olan ilginin her geçen gün artmasına neden olurken konu ile ilgili olarak IDC’nin en son yaptığı bir araştırmaya göre 2021’de kurumsal altyapıların %67’sinin bulut tabanlı olması bekleniyor.

Son yıllarda yaşanan dijital dönüşümün de etkisi ile değişen ihtiyaçlar ve yeni BT altyapı teknolojileri, firmaları Cloud ve veri merkezi servisleri kullanmaya mecbur bırakırken kesintisizlik güvenlik ve uyumluluk gibi gereksinimlerin karşılanması noktasında profesyonel servis sağlayıcıları ile çalışmalarını da mecbur kılıyor.

Cloud Stratejinizin Performansını Artırmak için Neden Telehouse Istanbul’u Tecih Etmelisiniz?

Telehouse Istanbul Veri Merkezi, tüm altyapınızın güvenli ve kesintisiz bir şekilde çalışmasını sağlamak üzere veri merkezi, cloud ve kurumsal internet servisleri sağlamaktadır. Güçlü referanslara dayanan Cloud ve veri merkezi servisleri ile iş süreçlerinizi akıllı hale getiren Telehouse Istanbul, sunduğu profesyonel ve modern hizmetler ile firmanız için en doğru çözümleri üretir.

Telehouse Istanbul’u, cloud stratejinizden yüksek performans elde etme noktasında, diğer veri merkezlerinden ayıran özellikler ise şu şekilde sıralanabilir;

  • En son teknoloji Cloud sunucuları

Firmanız için oluşturduğunuz cloud stratejinizden yüksek performans elde etmek istiyorsanız, çalışmayı tercih ettiğiniz veri merkezinde kullanılan cihazların global standartlarda ve en son teknoloji olmasına dikkat etmelisiniz. Çünkü cloud servislerinde, sunucuların markası veya garanti süresi gibi detaylar aldığınız hizmet kalitesini etkileyeceğinden firmanızın cloud stratejisinin başarısı da aynı oranda etkilenecektir.Teknotel-Blog-Teknotel-Cloud-Backup-and-Replication-e1598012531565 Doğru Cloud Stratejisinin Anahtarı; Telehouse Istanbul Veri Merkezi

Telehouse Istanbul Veri Merkezi’nde data center ve cloud konusundaki yenilikler yakından takip edilir ve HP Blade Server ve 3Par Storage donanım alt yapısı sürekli en son teknolojiye göre geliştirilir. Öte yandan, Microsoft SPLA ve Vmware DCV (Professional – Data Center Virtualization) sertifikalarına sahip deneyimli mühendisleriyle, Cisco, VMware Enterprise Solution Provider ve Veeam Cloud Provider ortaklıklarıyla uzmanlaşarak profesyonel, güvenilir ve kesintisiz Veri Merkezi ve Cloud servisleri sağlar. Operatör bağımsız (Carrier Neutral) altyapısı ile faaliyet gösteren Telehouse Istanbul Veri Merkezi, fiber optik ve dark fiber bağlantılarıyla, bu nitelikli sistem özelliklerini kurumsal boyutta sunar.

  • Cloud Backup Servisi

Backup servisi, veri merkezlerinde yer alan uygulama ve verilerin kaybolmaması için kritik önem taşımaktadır. Kısaca, dosyalarınızın dış bir kaynakta muhafaza edilmesi anlamına gelen bu servis sayesinde mevcut datanızın silinmesi durumunda diğer kaynakta yer alan verilerinize kısa sürede ulaşarak olası veri kayıplarının önüne geçmiş olursunuz. Bu da cloud backup servisini veri merkezi seçerken göz önünde bulundurmanız gereken kriterlerden biri haline getiriyor. Telehouse Istanbul’da Cloud Back-up ile yedeklenen verileriniz günlük olarak şifrelenir. Sunucularınızın yedekleri sizin tercihinize göre günlük, haftalık veya aylık periyodlarla alınır.

Teknotel-Blog-Teknotel-Cloud-Backup-and-Replication-e1598012531565 Doğru Cloud Stratejisinin Anahtarı; Telehouse Istanbul Veri Merkezi

  • Yüksek Uptime Oranı

Uptime oranı, iş uygulamalarınızın düzenli ve kesintisiz çalışmasını sağlayacak olan bir özelliktir. Bir firmanın 7/24 kesintisiz bir şekilde yaşıyor olması verimlilik ve belirlenen hedeflere ulaşmadaki temel noktadır. Çünkü internet kullanıcıları günün her zaman diliminde ürün ve/veya hizmetleriniz için web sitenizi ziyaret edebilir. Herhangi bir erişim problemi ile karşılaşıldığında ise markanızın itibar kaybı ve firma kazancınızın düşmesi kaçınılmadır. Bu yüzden veri merkezi hizmetleri alırken ‘Uptime Oranı‘ önem verilmesi gereken bir konudur ve tercih sebebidir. Bir veri merkezinin uptime oranı ne kadar yüksekse, şirketinize sunduğu hizmetin kalitesi de o oranda yüksektir. Teknotel, kesintisiz ve güvenli bir şekilde çalışması gereken tüm BT altyapınız için profesyonel veri merkezi hizmetleri sunarak doğru çözümler üretir ve şirketinizin sorunsuz çalışmasını Tier 3+ seviyesinde %99.999 Uptime süresi garanti eder.

  • Hızlı Servis Upgrade’leri ve “Remote Hands”

Operasyonel süreçlerinizin devamlılığı için, altyapınızı barındırmaya karar verdiğiniz veri merkezinin ihtiyaçlarınızı tam olarak karşılayabilecek teknolojik donanım ve uzmanlığa sahip olması, firmanızın cloud stratejisinin planladığınız gibi ilerlemesi için oldukça önemli. Profesyonel veri merkezi hizmetlerinden “Remote Hands” servisi sayesinde mevcut IT ekibinizden hiç kimsenin veri merkezine gitmesine gerek kalmadan ihtiyacınız olan yeni işlevleri hemen oluşturabilir ve uygulamaya başlayabilirsiniz. “Remote Hands” ekiplerinin alanında uzman mühendislerden oluşması ve veri merkezinin tüm özelliklerine zaten aşina olması, aldığınız servislerden yüksek performans elde etmenize yardımcı olur.

Sonuç olarak…

Telehouse Istanbul, kesintisiz çalışması gereken bu perakende işletmecileri için profesyonel bir cloud ve veri merkezi hizmetleri sunarak doğru çözümler üretir. Dağıtım, tedarik ve satış operasyonlarını yürüten, müşterinin davranışlarını anlamayı hedefleyen araçlar Teknotel’in bulut platformu üzerinden çalışarak tüm müşterilerine kesintisiz bir deneyim sunar. Birçok firmaya global standartlarda, kaliteli ve profesyonel hizmet vermeyi gelenek haline getiren Teknotel’in Telehouse Istanbul Veri Merkezi, güçlü referanslara dayanan Cloud Servisleri ile iş sürekliliği ve kesintisizlik sağlar.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Doğru Cloud Stratejisinin Anahtarı; Telehouse Istanbul Veri Merkezi ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz