Data Center Türkiye: Telehouse Istanbul

Teknotel Data Center Türkiye: Telehouse İstanbul

Firmamız üzerinden bulut servisi alabileceğiniz gibi sunucu barındırabilirsiniz. Colocation adı da verilen sunucu barındırmanın görevi firmamıza ait olan sunucuları Data Center adını taşıyan bir ortamda barındırmadır. Firmamızın tüm barındırmaları standart bir servis olan Telehouse İstanbul Veri Merkezi aracılığıyla barındırılmaktadır. Bu barındırma merkezi bağımsız bir şekilde çalıştığı için tüm operatörler alt yapımız ile uyumlu bir çalışma gerçekleştirmektedir. Data Center Türkiye olarak amacımız firmaların servisimizi kullanarak kendilerinin sürekli bir şekilde denetlemek zorunda kaldıkları ve kendilerine ek iş yükü yarattıkları verilerini firmamız sunucu barındırmalarını kullanarak internete taşımalarıdır.

Sunucu Barındırmanın Amacı Nedir?

Sunucu barındırmanın en büyük amacı yoğun bir şekilde trafiğe maruz kalan firma ağlarını rahatlatmaktır. Çünkü aşırı yükleme meydana gelen ağlarda olumsuz durumlar ile karşılaşılmakta ve bu da ağlardaki belgelerin zarar görmesine neden olmaktadır. Data Center Türkiye aracılığıyla bu yükten kurtulabilirsiniz. Sunucularımıza yedeklediğiniz tüm verilere yedi gün yirmi dört saat yüksek bir performans ile erişebilirsiniz. Firmanız bu sayede kuruluma harcayacağı paradan da tasarruf etmiş olacaktır. Kendi ağlarınıza yapacağınız masraflar ortadan kalkacak, buraya harcayacağınız parayı yatırımlarınıza harcayabileceksiniz.

Sunucu Barındırma Güvenli Mi?

data-center-kurulum-maliyeti-nedir-teknotel-300x200 Data Center Türkiye: Telehouse Istanbul

Sunucularımıza yedekleyeceğiniz veriler sürekli bir şekilde korunmaktadır. Sunucu alt yapılarımızın bağlı olduğu Telehouse, İstanbul’da yer alır ve sel baskını, yangınlar, elektronik arıza gibi tüm olumsuz durumlara karşı güvenli bir alt yapıya sahiptir. Bu nedenle Data Center Türkiye sunucularına kaydettiğiniz veya yedeklediğiniz veriler hiçbir şekilde zarar görmeyecektir. Firmamız sunucuları ile çalışmayı sonlandırmanız halinde ise tüm verileriniz sistemlerinizden geride hiçbir iz kalmadan silinmektedir.

Kullandığınız Kadar Ödersiniz

Firmamızdan alacağınız hizmetlerin hepsinde de ücret sürprizleri ile karşılaşmazsınız. Firmamız ile yapacağınız ön anlaşmalarda belirtilen tutar ne ise onu ödersiniz. Ayrıca sunucu barındırmayla ilgili aldığınız hizmetlerde ödeyeceğiniz ücret kullandığınız data ile sınırlıdır. Yani bir ay içerisinde 60 GB’lık bir trafik kullandı iseniz ödeyeceğiniz para da o kadar olacaktır. Kullanmadığınız trafiğin faturasını ödemeyecek olmanız şirketinizin iş yükünü daha da hafifletecektir. Ücretlendirmeler hakkında bilgi alabilmek için bizimle irtibat kurabilirsiniz.

Telehouse Istanbul Hizmetleri

Kurumsal veri merkezi ve yönetimi konusunda yüksek kalitede çözümler sunan data center olanakları, ayrıca gelişmiş bir internet altyapısından faydalanmanızı sağlıyor. Data center Türkiye üzerinde yaygınlaşmaya başlamış, kurumsal markaların mutlak suretle faydalandıkları imkânlardan bahsetmek mümkün. Sunucu kiralama, sunucu barındırma, yedekleme, lisans kiralama ve güvenlik çözümleri data center hizmetleri arasında yer alıyor.

Sunucu kiralama işlemi neticesinde şirketiniz için ihtiyaç duyduğunuz veri işleme kapasitesine kolayca erişebilirsiniz. Üstelik yüksek kapasiteli sunucular neticesinde yoğunluk esnasında dahi kullanıcılarınız rahatlıkla hizmetlerinize erişebilir. DDOS koruma ve benzeri güvenlik çözümleri neticesinde var olan çevrimiçi altyapısının güvenliğini sağlamanız da bir hayli kolay. Hali hazırda yenilikçi yapıda olan sunucular, çeşitli güvenlik çözümlerinin de desteğiyle çok daha güvenli hale geliyor.

data-center-kurulum-maliyeti-nedir-teknotel-300x200 Data Center Türkiye: Telehouse Istanbul

Veri Merkezi

Data center Türkiye hizmetleri dâhilinde yer alan sunucu barındırma olanağı ise var olan sunucunuz için ideal ortamın oluşturulmasını sağlıyor. Gerekli havalandırma, bakım ve güvenlik önlemleri neticesinde sunucunuz fiziksel olarak barındırılıyor. Böylelikle mal ve hizmet üretiminde sunucu bakım masraflarından tasarruf edebilirsiniz.

Lisans Kiralama

Lisans kiralama işlemi neticesinde erişebileceğiniz Microsoft hizmetleri sayesinde iş yeriniz için ekonomik çözümler elde edebilirsiniz. Her bir Microsoft servisine ücret ödemek yerine lisans kiralayarak iş yerinizdeki işleyişin profesyonel bir şekilde devam etmesini sağlayabilirsiniz. Normal zamanda yüksek bedeller ödeyerek satın alabileceğiniz servisler, kiralama işlemi neticesinde çok daha ekonomik bir olanak yaratıyor.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Data Center Türkiye: Telehouse Istanbul ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz