Data Center Projeleri

Teknotel Data Center Projeleri

Önem teşkil eden data center projeleri, özellikle fiziksel koşullar açısından titizlikle tasarlanmalıdır. Örneğin sunucuların barındırılacağı oda, her daim ideal sıcaklık seviyesinde tutulmalıdır. Bu nedenle gerekli soğutucu desteğinin sağlanmış olması gerekiyor. Ağır yük altında yoğun bir sıcaklığa ulaşan sunucular, gerekli güvenlik önlemleri alınarak kapsamlı bir şekilde kullanılabiliyor.

Sunucu Barındırma Hizmetleri

Sunucu barındırma hizmeti neticesinde özel olarak dizayn edilen konumlarda fiziksel sunucunuzun barındırılmasını sağlayabilirsiniz. Ofisinizde ya da iş merkezinizde sunucular adına özel bir alan oluşturmak, yüksek miktarda maddi harcama gerçekleştirmenize yol açabilir. Ayrıca bu alanın yönetilmesi ve bakımı gibi konularda da profesyonel desteğe ihtiyaç duyarsınız.

Data center projeleri dâhilinde alanın çeşitli faktörlere karşı korunaklı olması gerektiği gibi kurulan sistemin de güvenli hale getirilmesi son derece önemlidir. Bu noktada devreye giren felaket kurtarma sistemi ile birlikte data center’ın güven altına alınması mümkün hale geliyor. Disaster Recovery olarak da adlandırılan hizmet, yüksek güvenlik çözümleri sunuyor. Verileriniz, olası felaketlerden etkilenmeden saklanıyor.

Sunucu Barındırma Sistem Güvenliği

Fiziksel koşullar açısından alınan önlemler kadar sistemin kendi içerisinde de korunaklı olması önemlidir. Örneğin alabileceğiniz bir DDOS saldırısı sonrasında hizmet sunmakta aksilikler yaşayabilirsiniz. Bu durumun yaşanmasını önlemek adına IPS-IDS ve DDOS koruma desteğinden faydalanabilirsiniz. Yapılan saldırıların anında tespit edilmesine dayanan sistem, bu sayede saldırıları hemen engelliyor. Bunun sonucunda ise veri yönetimi yüksek performans olacak şekilde çalışmaya devam ediyor.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Data Center Projeleri ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz