Bulut Sunucu ile Bir Adım Öne Geçin

Teknotel-Bulut sunucu ile bir adim one gecin

Web sitenizin gücü artırmak ve çok daha yüksek performanslı bir sunucuya sahip olmak için bulut sunucuyu tercih edebilirsiniz. Projelerinizin kapasitesine ve detaylarına göre ihtiyacınız olan tüm kaynakları aldığınız bulut sunucuya dâhil edebilirsiniz. Böylece sunucunuzun çok daha kapsamlı ve dinamik hale gelmesini sağlayabilirsiniz. Bu nedenle günümüzde en çok tercih edilen barınma alanlarından biri olan bulut sunucu, pek çok açıdan kullanıcılara fayda sağlar.

Kurumsal Firmalar için Güçlü Bulut Sunucu Altyapısı

Altyapı bakımından oldukça güçlü olan bulut sunucular, yeni nesil teknolojinin desteğiyle çok daha verimli ve yüksek performanslıdır. İleri teknolojik işlemciler sayesinde maksimum seviyede işlemci hızını garanti eden bu barındırma hizmetleri, kurumsal ve yedekli sunuculardan oluşur.

Ayrıca verilerin aktif ve pasif olarak yedeklenmesine olanak sağlayan mekanizmaya sahip olan bulut sunucu, hem Linux hem de Windows gibi bütün işletim sistemlerine uygun şekilde tasarlanır. Aynı zamanda 32 ya da 64 bit gibi farklı uygulamalarda sizlere sunulan bu hizmet, firmanızın ihtiyacına yanıt verecek seçeneklere sahiptir. İsteklerinize ve ihtiyaçlarınıza göre şekillendirebileceğiniz bulut sunucu, özellikle güçlü altyapısı ile kurumsal firmaların vazgeçilmezi haline gelmiştir.

Yüksek Hızla İnternet Erişimi için Bulut Sunucu

İhtiyaçlarınıza uygun bulut sunucu kiraladığınızda, sunucuda yer alan tüm uygulamaların kurulumları tamamlanmış olarak sizlere sunulur. Böylece doğrudan sunucunuzu kullanmaya başlayabilirsiniz. Bu tarz kapsamlı bulut sunucu hizmetinden destek alarak, internet erişiminizi en üst seviyeye çıkarabilirsiniz.

Her bulut sunucuda belirlenmiş olan anlık 100 Mbit bağlantı hızı mevcuttur. Barındırma hizmeti içerisinde yer alan diğer kaynakların da etkisiyle internet erişiminiz yüksek hızda olduğu gibi, aynı zamanda kesintisizdir. Böylece çalışmalarınızda herhangi bir aksaklık söz konusu olmaz ve her daim verimli bir barınma hizmetine sahip olursunuz. Kiraladığınız bulut sunucudan maksimum performans almak için özellikle donanımlarınızın da yüksek performanslı olmasına özen göstermelisiniz.

Üstün Kalitede Veri Merkezi ile Maksimum Güvenlik

Üstün kalitede veri merkezi ile sisteminizde yer alan bütün bilgiler güven içeriğinde muhafaza edilir ve istenildiğinde kolaylıkla erişilebilir durumda olur. Güçlü bir altyapı desteği ile size yüksek kapasitede barındırma hizmeti sunan bu sunucular, kurumsal firmalar için özel olarak tasarlanmıştır. Bu sayede profesyonel bir yapıya sahip olan bulut sunucu, faaliyetlerinizi yüksek verimlilikle yapmanıza olanak sağlar. Elinizdeki verilerin de yanlışlıkla silinmesi, üçüncü şahısların eline geçmesi gibi sorunlar ortadan kalkar. Bulut sunucular ya da daha fazlası ile ilgili bilgi almak için tıklayabilirsiniz.

İşte tüm bu özellikler söz konusu olduğunda devreye profesyonel Veri Merkezi hizmetleriyle Teknetol Telekom giriyor. Dünya standartlarında, kaliteli ve profesyonel hizmet vermeyi gelenek haline getirmiş Teknotel’in Telehouse Istanbul Veri Merkezi, global çözüm ortaklarıyla işbirliği yaparak sunduğu hizmetlerle kurumlara iş sürekliliği ve kesintisizlik sağlar. Böylece, işiniz için önemli olan verilerinize her zaman ve her yerden kesintisiz bir şekilde erişebilirsiniz.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Bulut Sunucu ile Bir Adım Öne Geçin ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz