Bulut Bilişim BT Harcamalarındaki Ezberi Bozuyor

Teknotel Bulut Bilişim BT Harcamalarındaki Ezberi Bozuyor

Kriz dönemlerinde Bulut Bilişim, kurumsal maliyet tasarrufu sağlaması konusunda önemli rol üstleniyor. Üstelik Bulut Bilişim, kurumlara teknoloji ve rekabet üstünlüğü sağlayarak her türlü finansal çerçevede stratejik önem kazanıyor.

Krizler Karşısında Bulut Bilişim Avantajı

Büyüklüklerinden bağımsız olarak tüm işletmeler, kriz ortamlarında yaptıkları harcamalarda maksimum kazanca sahip olmayı hedeflerler.  Maliyet tasarrufu söz konusu olduğunda ise Bulut Bilişim krizlerin zorlanmadan atlatılması potansiyeli sağlar.

Bulut Bilişim, bilgi işlem kaynaklarını paylaşmaya dayanan, yerel sunucuların ve bunları işleyecek yerel personelin yerine, hızla gelişen bir tür internet tabanlı bilgi işlem modelidir. BT sistemini ve verilerini buluta aktaran bir kuruluş, profesyonel ve güvenilir özel altyapılar kullanarak  felaket kurtarma, sunucu ve depolama  maliyetleriyle ağ, enerji ve yazılım bakımı gibi harcamalarını kısmadan gerektiği gibi alabilir.

Bulutu Bilişim, şirketlere maliyet tasarrufu ve rekabet üstünlüğü sağlarken onların yalnızca yerelde değil, dünya çapında da daha fazla iş fırsatları elde etmelerine ve kendilerini geliştirmelerine yardımcı olur.  Dolayısıyla Bulut, , kurumların iş organizasyonlarını iyileştirebilecek,  daha verimli ve üretken olmalarına yardımcı olacak bir avantaj olarak benimsenir.

Bulut Bilişim ile Kullandıkça Öde

dijital-donucum-cloud-computing-teknotel-300x180 Bulut Bilişim BT Harcamalarındaki Ezberi Bozuyor

Bulut Bilişim BT Harcamalarındaki Ezberi Bozuyor

Bulut Bilişim, genel olarak, “kullandıkça öde” temeli üzerinde çalışarak, kullanıcılara kullandıkları şey için ödeme yapma seçeneği sunar. Bu da kriz ortamlarında kurumların, teknolojiden uzak kalmadan maliyet tasarrufu yapmalarını sağlar.  Kısacası Bulut Bilişim kriz esnasında işletmelere profesyonel ve güvenli bir teknolojiyi, kayda değer bir ekonomik avantajlarla sağlar.

Hızla gelişen bir ekonomi modelinde, işletmeler stratejik yatırımlar yapmayı hedefler. Elbette günümüz Endüstri 4.0 dünyasında bu yatırım hedeflerinin en önemlisi kesintisiz veri erişimi ve veri güvenliğidir. Bulut Bilişimin gerçek avantajı,  BT kaynaklarını genişleterek veya değiştirerek işletmelere kendi sektörlerindeki değişim hızına ayak uydurma yeteneği kazandırmasıdır. Burada ise kritik özellikleriyle Bulut Bilişim oldukça önem kazanıyor.

Teknotel Genel Müdürü Alper Selçuk:

Bulut Bilişim ihtiyaç ve çözüm odaklıdır. Kurumları; binalara, sistem odalarına, bütçelere, teknik karmaşıklıklara mahkum etmeden özgürleştirir ve tüm iş modellerini devrimsel bir yolla değiştirerek geliştirir. Dolayısıyla, seçilecek Cloud Servis Sağlayıcısının yüksek performanslı hizmet vermesi  gerekir.

Tüm bu özellikler söz konusu olduğunda devreye profesyonel Bulut hizmetleriyle Teknetol Telekom giriyor. Dünya standartlarında,  kaliteli ve profesyonel hizmet vermeyi gelenek haline getirmiş Teknotel’in Telehouse İstanbul Veri Merkezi, global çözüm ortaklarıyla işbirliği yaparak Bulut Servisleri ile kurumlara iş sürekliliği ve kesintisizlik sağlar. Böylece, işiniz için önemli olan verilerinize her zaman ve her yerden kesintisiz bir şekilde erişebilirsiniz.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Bulut Bilişim BT Harcamalarındaki Ezberi Bozuyor ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz