Kurumsal Haberleşme Servisi: Hosted Exchange

Teknotel Kurumsal Haberleşme Servisi: Hosted Exchange

‘Hosted Exchange nedir?’ diye sizleri teknik bilgilere boğmaktansa daha anlaşılır bir biçimde size bu sistemin neden gerekli olduğunu anlatmaya çalışacağız. Microsoft Exchange Server’ın kurumsal firmalara sunduğu bu hizmetin adına Hosted Exchange deniyor. Kurum ve kurumsal firmaların haberleşmelerine yardımcı olan bu servis, kurumsal firmalar için haberleşmedeki kaliteyi üst seviyeye çıkarıp bu alanda şirketlere kolaylık sağlıyor.

Bu servisi kullanmak için klişe bilgilerle dolu olan sayfalarca süren yazıları okumaktansa biraz daha gerçeklere eğilmekte fayda var. TEKNOTEL Telekomünikasyon, bu gerçeklere ışık tutan rehberiniz olmaya Hosted Exchange servisinde de devam ediyor. Bu servisten yararlanmak için kurulum ve cihaz yatırımı yapıp milyon liralar harcayabilir ve lisans hakları için kurumsal şirketinizi büyük ödemelerin altına sokabilirsiniz fakat bunları yapmadan önce ihtiyacınız olduğu kadar kullanma ve satın almadan kiralama yoluyla bu hizmete ulaşmak istemez misiniz? ‘Tabii ki de isteriz” dediğinizi duyar gibiyiz. İşte bu noktada devreye Teknotel giriyor. ‘Hosted Exchange‘ hizmetine sahip olabilir, kullandığınız kadarını ödeyebilir ve kullanmadığınız dönemlerde ise kullandıkça ödeme avantajından yararlanabilirsiniz.

Birçok hizmetimizde olduğu gibi İstanbul’daki kalbimiz olan Telehouse Istanbul Veri Merkezi‘mizde TEKNOTEL‘e ait Exchange sunucular üzerinde çalışan bu sistem ile kurumsal müşterilerimize hizmet veriyoruz. Servisten yararlandığınız süre boyunca Telehouse Istanbul’un iş gücü kaynaklarından, internetinden, elektrik ve konumundan yararlanmak da müşterilerimize sunduğumuz ekstra hizmetler olarak karşınıza çıkacak.

Bu servisin bize göre en önemli hizmetinden birisi ise Akıllı telefonlara sahip olduğunuz takdirde verilerinizin sürekli sizinle her noktaya taşınabiliyor olması olacak. E-posta, Ajanda, Rehber ve Kurumsal şirketinize ait önemli veriler, İnternet üzerinden her zaman ulaşılabilecek bir hal alacak ve dilediğiniz zaman dilediğiniz bilginizi rahatça kullanabileceksiniz. TEKNOTEL‘in sunduğu bir başka hizmet ise ‘Exchange‘ servisinin sürekli erişilebilir olmasının yanında yedeklenmiş haliyle kaybolmuyor olmasından geçiyor.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Kurumsal Haberleşme Servisi: Hosted Exchange ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz