Kurumsal Şirketler Neden Hosted Exchange Kullanmalı?

Teknotel Kurumsal Şirketler Neden Hosted Exchange Kullanmalı?

Kurumsal iletişimi güçlendiren ve sorunsuz bir hale getiren ‘Hosted Exchange‘ birçok firma için ekstra masraf olarak gözükse de aslında maliyet konusundaki avantajlarıyla cazip bir teklif olarak gözüküyor. Peki, bu söylemlerimizi kısa kısa desteklemek istersek birden fazla konu başlığı imdadımıza yetişiyor ve ‘Hosted Exchange‘ hizmetinin nasıl cazip bir hizmet olduğunu çok basite indirgeyerek hepimize anlatıyor.

Hosted Exchange Cebinizi Yormuyor

Hosted Exchange‘ kullanmak için bütçenizi sarsıp herhangi bir cihaz yatırımı yapmanıza gerek olmadığını söylersek inanır mısınız? Evet, aslında durum böyle çünkü cihaz yatırımına ihtiyaç duymadan da bu servisten yararlanabiliyorsunuz. Lisans konuları ise şirketlerin başını ağrıtan bir diğer gelişmeyken ‘Hosted Exchange‘de bu durum da ortadan kalkıyor ve Microsoft Exchange Server yazılımlarını satın almak yerine TEKNOTEL önderliğinde ‘Kiralama’ sistemiyle tüm güncel ve lisanslı yazılımlara ulaşabiliyorsunuz. Kurulum esnasında ve bu hizmeti kullanmaya başladıktan sonra olan bakım, onarım ile teknik destek hizmetleri için ekstra bir iş gücüne ihtiyaç duymadan TEKNOTEL’in profesyonel ekiplerinden bu yardımı dilediğiniz zaman ve dilediğiniz yerde alabiliyorsunuz. En önemlisi ise ‘Kullandığın kadar öde’ felsefesiyle hiçbir zaman şirketinizi kullanmadığınız bir servisin külfeti altına sokmuyorsunuz.

Her Zaman ve Her Yerde Kullanım Kolaylığı

Akıllı telefonlar ile ‘Hosted Exchange‘ servisini zamandan ve mekandan bağımsız olarak dilediğiniz yerde kullanabilirsiniz. IOS ve Android işletim sistemlerine sahip mobil cihazlarınızdan kolay ve güvenli erişimle, Microsoft Outlook kullanarak e-postalarınıza rahatça ulaşabilirsiniz, cevaplayabilirsiniz ve yenilerini iletişimde olduğunuz kişilere iletebilirsiniz. Office dosyalarına kolayca erişip, yeni randevular oluşturabilir ve takviminizdeki programlarınızı kontrol edebilirsiniz.

Hem Kesintisiz Hizmet Hem de Yüksek Verimlilik

7 gün 24 saat kesintisiz bir şekilde çalışan Exchange sunucularla birlikte TEKNOTEL‘de hiç bir zaman ‘paydos’ denmez. Global kalitedeki sunucularla birlikte kurumsal müşterilerimize yüksek verimlilikte çalışmayı da taahhüt ederiz. Fiziksel ve sistem güvenliği ile TEKNOTEL’den aldığınız herhangi bir hizmetin başına bir şey gelmez ve olası bir sorunda dahi ‘Yedekleme’ hizmeti her servisimizin demirbaşıdır. Bu sayede her türlü bilginiz yedeklenir ve başına bir şey gelse dahi hiç bir şey olmamış gibi yedeğinden işlerinizi aksatmadan devam edebilirsiniz. Yüksek güvenliğin yanında anti-virüs programları, spam filtreleri ile istemediğiniz her türlü e-postadan ‘Hosted Exchange‘ servisimiz sayesinde kurtulursunuz. Belki de haberiniz bile olmadan size ulaşan birçok olumsuzluğu yok ederiz.

Uzman ve işinde profesyonel ekiplerimizle ISO 270001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi’ne uygun olarak çalışmaya devam ediyor ve Kurumsal müşterilerimizi, kendi firmalarını düşündüğünün bir tık ötesinde düşünüyoruz.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Kurumsal Şirketler Neden Hosted Exchange Kullanmalı? ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz