Verimli Data Center Sizi Geleceğe Götürür

Teknotel Verimli Data Center Sizi Geleceğe Götürür

Modern ve kurumsal bilgi sistemleri gittikçe daha karışık hâle geliyor. Her geçen gün sayıları artan sunucuların başarılı çalışması ve ilgili donanım ve yazılımlarının yönetimi ise bununla paralel olarak zorlaşıyor.

Kaliteli Data Center  servisleri ile ERP çözümlerinden iş uygulamalarına, web sitelerinden portallara kadar birçok bilgi işlem uygulaması yönetilir. Bunun yanı sıra veritabanlarının verimliliği hem korunabilir hem de artırılabilir.

Veri merkezini kurum içerisinde kurmak ve sürdürmek ciddi bir mâli ve her zaman harcamasına gerek duyabilir. Veri merkezinde dış kaynak kullanımı bilgi teknolojilerinin altyapısının modernizasyonu ve maliyetlerinin düşürülmesi açısından etkili seçenek haline de gelebilmektedir.

Profesyonel Bir Data Center Tasarımı ve İnşası

Günümüzde veri merkezlerinin tasarımı, planlaması ve inşası hizmetlerini veren profesyonel firmalar bulunmaktadır. Bilgi işlem alt yapıları için en iyi ortam ve koşulları sağlamak konusunda deneyimli ve profesyonel bu firmalar ile verimli Data Center çözümleri elde etmek kolay hâle gelmiştir. ,

Profesyonel alacak bu hizmet ile veri merkezi oluşturması sırasında harcanan para ve zamandan tasarruf etmek kolay hâle gelir. Çünkü firmalar veri merkezi sistemlerinin güvenli şekilde ve kesintisiz olarak çalışmalarını garanti ederler.

SE-51555-980x490-300x150 Verimli Data Center Sizi Geleceğe Götürür

Data Center Çözümleri Neleri Kapsar?

Verimli bir Data Center çözümleri kapsamında;

  • Fiziksel altyapının koşulları,
  • Veri merkezinin güç yapısı,
  • Merkezin soğutma ve iklimlendirme altyapısı,
  • İletişim altyapısının tasarımı,
  • Güvenlik sistemlerinin tasarımı gibi hizmetler de yer almaktadır.

Profesyonel Data Center çözümleri sunan firmalar 7/24 destek vermesi açısından da verimli çalışmayı sağlar.  Çünkü veri merkezlerinin sorunsuz çalışması için teknik destek ve bakım hizmetleri çok önemlidir.

Günümüzde veri merkezleri yoğun kullanımları sebebi ile yüksek performans ve kolay yönetilebilir bir sistem ihtiyacı içerisindedir. Düşük maliyetlerle hem sorunsuz hem de kolay şekilde büyütülen bir veri merkezi kritik derecede önemlidir. İster kendi bünyenizde olsun farklı bir firmanın bünyesinde olsun asıl önemli olan işin kesintisiz yürümesidir. Bu açıdan sizi yarına taşıyacak veri merkezi çözümlerini tercih etmeniz çok önemlidir.

İşte tam bu noktada devreye profesyonel Veri Merkezi hizmetleriyle Teknetol Telekom giriyor. Teknotel, kesintisiz ve güvenli bir şekilde çalışması gereken sağlık hizmetleri için için profesyonel bir Cloud hizmeti sunarak doğru çözümler üretir. Dünya standartlarında,  kaliteli ve profesyonel hizmet vermeyi gelenek haline getirmiş Teknotel’in Telehouse Istanbul Veri Merkezi, güçlü referanslara dayanan Cloud Servisleri ile iş sürekliliği ve kesintisizlik sağlarken iş süreçlerini akıllı hale getirir

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Verimli Data Center Sizi Geleceğe Götürür ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz